Agile Scrum software ontwikkeling

Agile, het iets wat ambigue en mens gecentreerde gedachtengoed gericht op software ontwikkeling, samen met haar meer toegespitste en systematischer werkaanpak, scrum zijn alom bekend in de software ontwikkelingswereld. Niet ieder bedrijf wat software ontwikkeld werkt met scrum, maar bijna elk bedrijf wat met een vaste methodiek ontwikkeld, ontwikkeld met scrum.

Ook wij zijn zeer te spreken over de voordelen van software ontwikkelen met scrum. Daarom doen we het ook al jaar en dag. We starten dan ook elk scrum project “volgens het boekje” en passen dan, in gedachte van Agile, langzaam het scrummen aan op de mensen in het project en de interacties die nodig zijn om te zorgen dat het succes van de applicatie en het team voor gaat op de methodiek.

Samen Scrummen?

Als je dit artikel gevonden hebt ga ik er vanuit dat we jou niet veel nieuws kunnen vertellen over scrummen. Jij bent vooral op zoek naar iemand die met scrum een app kan ontwikkelen. En daarin willen we je natuurlijk ontzettend graag helpen. Dus als je graag wil kennismaken, neem dan gerust contact met ons op.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.