Jouw IT partner voor software op maat

Wil je software die naadloos aansluit op jouw unieke bedrijfsbehoeften? Zoek niet verder! Bij Cell[0] combineren we onze uitgebreide ervaring met webapplicaties en API koppelingen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Lees verder en ontdek hoe wij onze expertise in Laravel, Vue.js en API integraties gebruiken om jouw bedrijf te voorzien van solide, schaalbare en efficiënte oplossingen op maat!

Webapplicaties

Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van software op maat. Of je nu een eenvoudige webapplicatie of een complex platform nodig hebt, wij staan voor je klaar! Onze expertise ligt in het Laravel framework en Vue.js, waardoor we solide en schaalbare oplossingen bieden.

Lees verder

API koppelingen

Laat je systemen naadloos samenwerken met onze API koppelingen! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van verbindingen tussen diverse softwaretoepassingen en systemen door middel van API's. Vertrouw op onze expertise en geniet van geïntegreerde en efficiënte oplossingen voor jouw bedrijf.

Lees verder

Onze werkwijze

Benieuwd naar hoe we precies applicaties en APIs ontwkkelen? Je leest hier meer over onze werkwijze.

Lees verder

Bij de ontwikkeling van webapplicaties kunnen wij onderstaande diensten extra aanbieden:

Digitale toegankelijkheid

Bij Cell[0] staan we voor digitale toegankelijkheid! We beoordelen je huidige website op gebruiksvriendelijkheid en sporen knelpunten op. Met onze implementatie, ondersteuning en monitoring zorgen we ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert.

Lees verder

Hosting & onderhoud

Wij gaan verder dan alleen ontwikkeling. Wij zorgen voor een vlekkeloos onderhoud van jouw webapplicatie. Of je nu te maken krijgt met complicaties of een nieuwe update, reken op ons om je webapplicatie altijd up-and-running te houden.

Lees verder

Onze doelgroepen

In de afgelopen jaren werkte wij al veel samen met:

Overheid & Gemeenten

Wij werken samen met overheid en gemeenten, voor digitalisering maar ook met grote gemeentelijke projecten, zoals HIOR en MWP.

Lees verder

Start-ups

Wij werken samen met jonge bedrijven met een vernieuwend idee, dat gebruikmaakt van nieuwe technologie en gericht is op snelle groei.

Lees verder

MKB

Wij werken samen met meerdere mkb-ondernemingen in verschillende branches, zoals Grodan en Jobport.

De Ultieme IT Partner voor Jouw Webapplicatie of API-koppeling

Het vinden van een passende IT-partner voor het ontwikkelen van een webapplicatie of API koppeling kan voelen als het navigeren door een doolhof. Er zijn zoveel vragen: Moet ik kiezen voor een generalist of een specialist? Wil ik een langdurige samenwerking aangaan of slechts eenmalig uitbesteden? Heb ik meteen een prijsindicatie nodig of wil ik eerst alle details uitpluizen? Wil ik volledig ontzorgd worden of betrokken blijven bij mijn product?

Laat je niet ontmoedigen! Bij Cell[0] hebben we een team van generalisten die klaar staan om jouw ideeën tot leven te brengen. We zijn gepassioneerd in het opbouwen van relaties. Door samen te sparren en de mogelijkheden te verkennen, blijf je actief betrokken bij de ontwikkeling van jouw product, zodat je zeker weet dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Wij omarmen de kracht van "scrum" en agile werken, om elk probleem doelgericht aan te pakken en onmiddellijk beschikbaar te stellen voor gebruik. Hierdoor kunnen gebruikers al vroeg in het proces genieten van de webapplicatie, waardoor je jouw aannames kunt valideren en eventuele aanpassingen kunt doorvoeren.

Wacht niet langer! Maak vandaag nog de sprong en ontdek hoe Cell[0] jou kan helpen om jouw droom-webapplicatie of API-koppeling tot leven te brengen. Neem contact met ons op en laten we samen deze fascinerende reis beginnen!

MVP ontwikkeling
Laravel developer
App laten maken
Coaching software en Praktijksoftware
Bedrijfsapp laten maken
API koppeling laten maken
Agile Scrum software ontwikkeling
Web Development Bureau
Vue.js website
Vue accessibility specalist
Bedrijfssoftware op maat
Digitalisering overheid & gemeenten
Saas applicaties
PHP development
Maatwerk software
Software doorontwikkelen
Digitaal platform laten maken
Web app laten bouwen

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.