Kom gezellig werken bij Cell[0]!

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Wij hebben op dit moment de onderstaande vacatures open staan. Daarnaast staan we altijd open voor een leuk aanbod. Voordat je dat aanbod doet is het goed om wat meer te weten over onze organisatie.

Cell[0] is lekker plat

Cell[0] is een platte organisatie. Iedereen die bij ons werkt is mede-eigenaar en als je bij ons komt werken zal jij ook, na je proefperiode, mede-eigenaar worden. Net als je collega’s heb je inspraak over hoe we de organisatie runnen en recht op een gelijk aandeel in de winst, omdat ieder van ons zijn of haar bijdrage levert om die winst waar te maken. Ook is het altijd meer dan welkom dat je meedenkt over de verdere vorming en ontwikkeling van de organisatie en haar eigenaren zodat we steeds mooiere resultaten neerzetten.

De proefperiode bij Cell[0]

Met mogelijke nieuwe eigenaren starten wij altijd eerst met een proefperiode. In deze periode van een aantal maanden leer je de huidige organisatie kennen en leren wij jou kennen. Dit geeft ons allemaal de mogelijkheid om, voordat we ons voor de lange termijn aan elkaar verbinden, elkaar te leren kennen en te ontdekken of we bij elkaar passen.

Wat wij zoeken

Naast de onderstaande vacatures zijn we ook op zoek naar andere talenten. Zo hebben we maar één projectmanager en geen vaste krachten voor acquisitie, recruitment of HR. Bezit jij deze skills of andere skills waarmee je denkt dat je ons team kan verrijken? Dan mag je met een gerust hart even bellen of een mailtje toeschieten. We horen graag van je!

Webdeveloper

Wij zoeken een webdeveloper met een specialisme in PHP en Javascript die graag fullstack werkt aan grotere maatwerk applicaties. Je komt bij ons in een klein team van zeven collega’s meewerken aan alle aspecten van de ontwikkeling. Je werkt direct samen met 6 andere fullstack ontwikkelaars waarvan veel te leren is.

Lees verder

Contentmarketeer en SEO-specialist

Cell[0] wil excelleren in inbound marketing. Daarom zoeken wij een marketeer die alles weet van SEO, contentmarketing en link building. Wij zijn een team van developers en we zoeken de eerste marketeer die ons verder helpt om ontzettend goede marketing op het web neer te zetten.

Lees verder

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.