API koppeling laten maken

Als ondernemer wil jij graag een API koppeling laten bouwen. Logisch want jij wil inspelen op de voordelen die jij ziet in API koppelingen:

Wij kunnen jou helpen deze voordelen uit een API te halen. Wij weten namelijk een hoop over API’s en kunnen je dan ook snel bij praten over “wat een api is”. Wij weten hoe je een stabiele API opzet die overal werkt omdat we zelf de API voor onze klant Grodan onderhouden. Wij kennen alle uitdagingen die komen kijken bij het inhaken op bedrijfskritieke & financiële API’s omdat we die gebruiken in Quenza.

API koppeling laten maken

Voor kaskwekers, de klanten van onze klant Grodan, ontwikkelen wij al jarenlang met veel plezier een API. De kwekers willen graag op elk moment weten hoe het met hun gewassen gaat en daarom voorziet Grodan ze graag van slimme meetapparatuur en goede groei matten. De data van deze meetapparatuur verwerken wij en bieden wij op een handige manier aan zodat er live grafieken van gemaakt kunnen worden in onze applicaties en de applicaties van derden. Dankzij onze handige opzet kunnen ook klimaatcomputers in de kassen onze data raadplegen en daarmee succesvol bijsturen op het klimaat in de kas.

Als je dus overweegt om ons je API te laten maken, dan ben je zeker aan het goede adres. Wij hebben hier jarenlange en professionele ervaring mee.

Voorbeeld van onze API koppeling

Wij zijn de ontwikkelaars voor Quenza, de blended care applicatie voor psychologen en coaches. Doorslaggevend aan het succes van Quenza is dat de applicatie het ontzettend gemakkelijk maakt voor professionals om oefeningen te maken en te delen met cliënten. Waardoor de cliënten tussen sessies in kunnen blijven oefenen en daarmee sneller groeien in hun ontwikkeling.

De Quenza applicatie leunt op een aantal API’s om te functioneren. Twee belangrijke API’s die wij dagelijks gebruiken zijn SES Mails en Stripe. Mailing speelt een belangrijk rol omdat naast de welkom mails en update mails van het platform, de mailing essentieel is wanneer ze de cliënten informeert dat er nieuwe oefeningen klaar staan of reminders over oefeningen verstuurd. Ook informeert de mail professionals wanneer oefeningen succesvol zijn afgerond.

Stripe wordt ingezet voor de afhandeling van al het betalingsverkeer in de applicatie. Bijvoorbeeld om alle abonnementen af te handelen die alle professionals onderhouden. Dit heeft heel wat voeten in de aarde omdat we rekening moeten houden met onder andere proefperiodes met kortingen, stopgezette abonnementen die pas over een paar maanden aflopen en die ook verlengd kunnen worden zowel tijdens als na de resterende maanden. We houden rekening met en de maandelijkse afschrijvingen en met de afwijkende abonnementhouders die per jaar betalen.

Kort gezegd, ook het koppelen van bedrijfskritieke API’s is aan ons wel besteed. Dus zoek je een technische partner die dit voor jou kan uitvoeren, dan helpen wij je graag verder.

Laat ons je API ontwikkelen

Dus wil jij graag de voordelen van API’s vandaag nog benutten? Laten we dan snel met elkaar aan tafel gaan. Wij nemen grondig je situatie met je door en bespreken met je wat het beste pad is tot succes. Diede zit klaar voor je en praat graag met je verder.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.