Over ons

Cell[0] maatwerk webapplicatie bedrijf in Eindhoven. Voor onze klanten bouwen en ontwikkelen wij maatwerk mobile hybrid apps, websites en webapplicaties. Jouw wensen en processen zijn leidend voor de uiteindelijke oplossing!

Als team pakken we maatwerktrajecten op voor andere organisaties. In (korte) sprints bouwen wij grote en kleine projecten. Regelmatig contact met onze klanten staat voor ons centraal. We bieden meerwaarde door niet alleen mee te werken, maar vooral ook mee te denken. We zien ons en jou samen als een team, wat samen een project tot een succes maakt.

Kennis en ervaring

Wij maken al meerdere jaren gebruik van Laravel, Vue en Ionic. Wij bouwen onze maatwerkapplicatie's, hybrid apps zo, dat ze precies passen bij jouw processen, gebruikers en gegevens.

Ons werk

Team

Alle teamleden hebben een aandeel in Cell[0] waardoor we grote betrokkenheid hebben met de organisatie. Op de website stellen we ons al kort voor. Kom gerust eens kennis maken en leer de mensen achter Cell[0] kennen.

Leer ons kennen

Ontstaan

Met 7 vrienden zijn wij Cell[0] gestart. We leerden programmeren en samen ondernemen. Als team komt iedereen tot zijn recht. Zo blijven het bedrijf en de vriendschap intact.

De oorsprong

Borrel en sociaal

Een drankje op z'n tijd past binnen onze manier van werken. Het is ook de perfecte gelegenheid om ons te leren kennen. Wij maken graag met je kennis.

Na het werk

Ons werk

We ontwikkelen en bouwen maatwerkwebapplicaties, web applicaties, hybrid apps op basis van Laravel, Vue en Ionic. Je vindt alle informatie over onze diensten op een andere pagina.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door onze organisatiestructuur. Cell[0] is een zelfsturende en platte organisatie. Hierdoor zijn de onderlinge communicatielijnen kort, wat ons helpt bij het ontwikkelen van maatwerksoftware. Onze Agile-SCRUM-aanpak biedt ons en onze klanten transparantie en overzicht over voortgang en verwachtingen.

Lees meer over wat wij jullie kunnen bieden als Wedevelopment bureau uit Eindhoven


Cell[0], dat zijn wij

Diede Gulpers

Diede Gulpers

Laravel/Vue Developer

Ontwikkelt en verbetert graag bedrijfsstructuren, software en bedrijven.

Annemarieke van Maris

Annemarieke van Maris

Laravel/Vue Developer

Ervaren, creatieve programmeur in Laravel & Vue.js, en de menselijke spellingschecker.

Tomas Pieters

Tomas Pieters

Laravel/Vue Developer

Verkent graag nieuwe technologie├źn en houdt van sleutelen aan code.

Bertus van Gerwen

Bertus van Gerwen

Account- & Projectmanager

Houdt zich bezig met onze business development, maar heeft gedegen kennis van en affiniteit met het IT-vak.

Matijs Eijkemans

Matijs Eijkemans

Laravel/Vue Developer

Ontwikkelt liefst native iOS- apps of Ionic hybrid apps, maar weet ook goed de weg in de Firebase of Laravel backend.


De oorsprong

In 2013 richtten 7 vrienden Cell[0] op als organisatie. Wij leerden onszelf programmeren en plukken daar tot de dag van vandaag de vruchten van. We hebben ons allemaal steeds verder ontwikkeld, waardoor er ook echt specialismen zijn ontstaan. Sinds die tijd is er veel veranderd, maar de opzet en het vrije gedachtegoed zijn hetzelfde gebleven.

In de praktijk betekent dit dat alle team leden van het bedrijf mede-eigenaar zijn van Cell[0]. Zodoende dragen we allemaal in gelijke mate bij aan de processen en koers van ons bedrijf. Innovatie staat bij het hele team voorop. Daarom ontwikkelen we onszelf niet alleen als bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak doorlopend.


Na het werk

Samen met een drankje de week afsluiten vinden we belangrijk voor de onderlinge samenhang en sociale structuur binnen het team. Het is ook een prima moment om ons eens informeel te treffen.

Heb je een goed idee voor een app of mooi business concept? Wij vinden het altijd leuk en inspirerend om contact te hebben met aanverwante bedrijven. Om van elkaar te leren, maar ook om eventueel samen te werken. Uiteraard combineren wij persoonlijk contact en inspirerende kennis met de nodige fun.

Neem contact met ons op en we nodigen je zeker een keer uit voor een drankje!


Contact met Cell[0]