Ons Development Bureau

Cell[0] is een maatwerk webapplicatie bedrijf in Eindhoven. Voor onze klanten bouwen en ontwikkelen wij maatwerk mobile hybrid apps, websites en webapplicaties. Jouw wensen en processen zijn leidend voor de uiteindelijke oplossing!

Als team pakken we maatwerktrajecten op voor andere organisaties. In (korte) sprints bouwen wij grote en kleine projecten. Regelmatig contact met onze klanten staat voor ons centraal. We bieden meerwaarde door niet alleen mee te werken, maar vooral ook mee te denken. We zien ons en jou als een team, wat samen een project tot een succes maakt.

Team

Alle teamleden hebben een aandeel in Cell[0] waardoor we grote betrokkenheid hebben met de organisatie. Meer weten? Bekijk de team pagina.

Kennis en ervaring

Wij maken al meerdere jaren gebruik van Laravel en Vue.js. Wij bouwen onze maatwerkapplicaties en hybrid apps zo dat ze precies passen bij jouw processen, gebruikers en gegevens.

Onze development werkzaamheden

We ontwikkelen en bouwen maatwerk applicaties, web applicaties en hybrid apps op basis van Laravel en Vue.js. Je vindt alle informatie over onze diensten op de pagina webapplicatie laten maken.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door onze organisatiestructuur. Cell[0] is een zelfsturende en platte organisatie. Hierdoor zijn de onderlinge communicatielijnen kort, wat ons helpt bij het ontwikkelen van maatwerksoftware. Onze Agile-SCRUM-aanpak biedt ons en onze klanten transparantie en overzicht over voortgang en verwachtingen.

Lees meer over wat wij jullie kunnen bieden als Webdevelopment bureau uit Eindhoven.

De oorsprong

In 2013 richtten 7 vrienden Cell[0] op als organisatie. Wij leerden onszelf programmeren en plukken daar tot de dag van vandaag de vruchten van. We hebben ons allemaal steeds verder ontwikkeld, waardoor er ook echt specialismen zijn ontstaan. Sinds die tijd is er veel veranderd, maar de opzet en het vrije gedachtegoed zijn hetzelfde gebleven.

In de praktijk betekent dit dat alle teamleden van het bedrijf mede-eigenaar zijn van Cell[0]. Zodoende dragen we allemaal in gelijke mate bij aan de processen en de koers van ons bedrijf. Innovatie staat bij het hele team voorop. Daarom ontwikkelen we onszelf niet alleen als bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak doorlopend.

Na het werk

Samen met een drankje de week afsluiten vinden we belangrijk voor de onderlinge samenhang en sociale structuur binnen het team. Het is ook een prima moment om ons eens informeel te treffen.

Heb je een goed idee voor een app of mooi business concept? Wij vinden het altijd leuk en inspirerend om contact te hebben met aanverwante bedrijven. Om van elkaar te leren, maar ook om eventueel samen te werken. Uiteraard combineren wij persoonlijk contact en inspirerende kennis met de nodige fun.

Neem contact met ons op en we nodigen je zeker een keer uit voor een drankje!

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.