Projecten waar we trots op zijn

Samen met onze klanten werken we aan diverse maatwerkapplicaties voor internet en mobiel. Hier presenteren we enkele recente cases:

Illustratie van mijnwijkplan

MijnWijkplan

Laravel Leaflet

Samen met onze partner PLANTERRA ontwikkelen wij MijnWijkplan voor gemeenten. Een interactief platform voor het verbeteren van je eigen wijk.

Lees verder
de e-Gro app

Grodan

Laravel Ionic

Samen met ControlPortals ontwikkelen we e-Gro, een web en hybrid mobile app voor Grodan, leverancier van duurzame en innovatieve teeltoplossingen.

Lees verder
de iOS TROP Tablet app

TROP

iOS Meteor

Voor Lunetzorg ontwikkelen we een vervoers-app voor op de woonparken. Bewoners en medewerkers kunnen eenvoudig vervoer bestellen, en chauffeurs kunnen beter plannen.

Lees verder
de Outloud gebruikers app

OutLoud

iOS Vue

Met OutLoud creëer je een sociale jukebox voor op je feestjes. De koppeling met Spotify maakt het live creëren van de playlist door mensen op het feest erg eenvoudig. We ontwikkelen de iOS-app.

Lees verder
HIOR interface voor openbare ruimte beheerders

HIOR

Laravel Vue

Het HIOR-platform biedt gemeenten een gemakkelijk te gebruiken handboek voor de openbare ruimte, wat eenvoudig actueel te houden is. Wij ontwikkelen de app voor gemeenten, samen met partner PLANTERRA.

Lees verder
Auping app voor je bed verstellen

Auping

Ionic

Voor Auping bouwden we de ‘Auping Connect’-app, in samenwerking met ControlPortals. Zij ontwikkelden een hardware dongle voor Auping-bedden met elektrisch verstelbare spiraalbodems.

Lees verder
Tentoonstelling van de AnotherView schermen

AnotherView

Android

Voor DesignLab werken wij aan AnotherView. AnotherView is een raam dat je uitzicht geeft op een ander stukje wereld. Wij ontwikkelen de Android app, de iOS app en de software voor de tv in Android.

Lees verder
CloudCamera gebruikers app

CloudCamera

iOS Android

CloudCamera is een videomonitoring dienst waarmee je eenvoudig zelf ip-camera's aansluit. Wij ontwikkelen gedetacheerd bij ControlPortals de Android-app, de iOS-app en de software voor de tv in Android.

Lees verder

Contact met Cell[0]