Webapplicatie Laten Maken

Wil jij voor je bedrijf een maatwerk webapplicatie laten ontwikkelen? Wij bouwen al jarenlang voor MKB en de Nederlandse overheid webapplicaties dus kunnen onze ervaring en kwaliteit ook aan jou aanbieden.

Maatwerk applicaties zijn moeilijk om goed te laten bouwen. Wij hebben een simpele werkmethode om dat makkelijker te maken. In die methode staat er maar een ding centraal, heel veel met jou praten. Ja er is ook voldoende technische kennis nodig en wij zullen ook in tickets, schetsen en prototypes moeten uitdrukken wat we bedoelen, maar de crux is praten. We praten voordat we starten, terwijl we bouwen en nadat we iets bouwen. Er praten tot we je context snappen, vanuit jouw positie kunnen denken en we zeker weten dat wat we bouwen meerwaarde voor jou heeft.

Webaplicaties op maat laten maken

  1. We starten al onze trajecten met een "verkennende koffie" fase. We praten met jou over je gewenste digitale oplossing. Dit doen we omdat een applicatie altijd in een context zit en in deze context een meerwaarde moet maken. Wij willen jouw context begrijpen zodat we daarna een voorstel kunnen doen wat deze meerwaarde kan bieden. En vaak zal jij eerst precies willen weten hoe we gaan samenwerken voordat we aan de slag gaan.
  2. Hierna starten wij aan de applicaties met een voortraject. Tijdens het voortraject is het ons doel om zoveel mogelijk van de details van de applicatie, haar risico's en haar kosten al in beeld te krijgen voordat we de ontwikkeling zelf starten. Om de risico's te toetsen doen we onderzoek naar technologieën die we gaan toepassen en maken we demo's van de toepassing van de technologieën. We werken de details van de applicatie uit in wireframes of klikbare ontwerpen. En op basis van deze ontwerpen maken wij inschattingen van elke functionaliteit zodat we al een voorspelling kunnen geven van de aankomende kosten.
  3. Voor de ontwikkeling van de applicatie werken wij met Scrum. Daardoor krijg je bij ons elke twee weken de mogelijkheid om prioriteiten bij te stellen en de applicatie uit te proberen. Elke twee weken leveren wij je een werkende versie van de webapplicatie aan die jij met eindgebruikers kan gaan gebruiken en testen. Ook kan je elke twee weken bijsturen op de prioriteiten, bijvoorbeeld doordat je bij het testen tot nieuwe inzichten komt of er in je dagelijkse praktijk opeens veel veranderd. We overleggen elke twee weken over de voortgang van het project en we adviseren over de impact van de de nog te maken oplossingen, in het Nederlands en niet in het Digitaliaans.

Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we diverse webapplicaties ontwikkelen.

Hoe onderscheiden wij ons in het maken van webapplicaties

Wij zijn specialisten in applicaties op maat maken. Door jarenlange oefening in nieuwe dingen leren, hebben we een expertise in het oppakken van technologieën. Wij kunnen webtechnologieën snel toepassen, waarbij we klanten verrassen door dit vrijwel foutloos te kunnen. Met deze expertise maken wij vernieuwende en vaak unieke platformen, die wij blijven onderhouden en uitbreiden.

We werken met open source pakketten, Laravel en Vue, waarmee we een stabiele basis voor web apps en webapplicaties hebben. Deze populaire open source pakketten garanderen door hun populariteit dat ze erg veilig zijn en dat er veel ontwikkelaars zijn die kunnen werken in de pakketten. Hierdoor kunnen wij snel opschalen en kunnen we de code ook makkelijk aan jouw organisatie overdragen mochten jullie er intern mee verder willen.

We werken als team altijd samen en dat zorgt er voor dat al ons werk de kwaliteiten van heel het team mee krijgen. Zo ontwerpen we de architectuur van de webapplicatie in overleg, we controleren elkaars code (code reviews), we schrijven geautomatiseerde controles (unit, integration & end-to-end tests) en draaien deze tests bij elke wijziging (continuous integration pipelines), we hebben test omgevingen om te toetsen (OTAP & QA) en hergebruiken elkaars beste oplossingen (snippets & packages).

Webapplicaties die anderen lieten ontwikkelen

Wij weten dat digitaliseren organisaties tijd, geld en fouten kan besparen. En we geloven dat ons werk daar pas begint, wij zijn er van overtuigd dat digitale oplossingen de wereld kunnen verrijken en daarom maakten wij het internet al meer betrokken, meer toepasbaar en intelligenter.

Webapplicatie development bureau in Eindhoven

Of je nu zit met kleine of grote vragen, Diede denkt graag met je mee. Als je een offerte wil aanvragen of dat hij de eerste is die je spreekt in je vooronderzoek, hij staat je altijd even graag te woord. Dus neem snel contact op via:

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.