Webapplicatie Laten Maken

Heb je een goed idee voor een webapplicatie? Een vraagstuk of een probleem die je met de hulp van het internet wil tackelen? Wij maken webapplicaties en werken graag samen met jou om de missende stukjes van het internet te maken.

Jij bent nu aan het uitzoeken waar je een webapplicatie kan laten maken. Dat is altijd een proces waarin je vragen tegenkomt. Voor ons is het belangrijk dat jij antwoorden op je vragen vind zodat jij de juiste keuze voor jou of je organisatie maakt. Je kan hier lezen wat wij je kunnen bieden. Ook willen we je helpen door even kort met je sparren of je directe vragen beantwoorden. Zo helpen we je verder in je zoektocht, ook als die niet bij ons eindigt.
Je mag ons mailen op info@cell-0.com of bellen op +31 40 3041457.


Working Grodan

Hoe wij jou kwaliteit bieden

Wij zijn specialisten in applicaties op maat maken. Door jarenlange oefening in nieuwe dingen leren, hebben we een expertise in het oppakken van technologieën. Wij kunnen webtechnologieën snel toepassen, waarbij we klanten verrassen door dit vrijwel foutloos te kunnen. Met deze expertise maken wij vernieuwende en vaak unieke platformen, die wij blijven onderhouden en uitbreiden.

We werken met open source pakketten, Laravel en Vue, waarmee we een stabiele basis voor web apps en webapplicaties hebben. Deze populaire open source pakketten garanderen door hun populariteit dat ze erg veilig zijn en dat er veel ontwikkelaars zijn die kunnen werken in de pakketten. Hierdoor kunnen wij snel opschalen en kunnen we de code ook makkelijk aan jouw organisatie overdragen mochten jullie er intern mee verder willen.

We werken als team altijd samen en dat zorgt er voor dat al ons werk de kwaliteiten van heel het team mee krijgen. Zo ontwerpen we de architectuur van de webapplicatie in overleg, we controleren elkaars code (code reviews), we schrijven geautomatiseerde controles (unit, integration & end-to-end tests) en draaien deze tests bij elke wijziging (continuous integration pipelines), we hebben test omgevingen om te toetsen (OTAP & QA) en hergebruiken elkaars beste oplossingen (snippets & packages).


Wij weten dat digitaliseren organisaties tijd, geld en fouten kan besparen. En we geloven dat ons werk daar pas begint, wij zijn er van overtuigd dat digitale oplossingen de wereld kunnen verrijken en daarom maakte wij het internet al meer betrokken, meer toepasbaar en intelligenter.


Hoe wij werken

We starten al onze trajecten met een "verkennende koffie" fase. We praten met jou over je gewenste digitale oplossing. Dit doen we omdat een applicatie altijd in een context zit en in deze context een meerwaarde moet maken. Wij willen jouw context begrijpen zodat we daarna een een voorstel kunnen doen wat deze meerwaarde kan bieden. En vaak zal jij eerst precies willen weten hoe we gaan samenwerken voordat we aan de slag gaan.

Hierna starten wij aan de applicaties met een voortraject. Tijdens het voortraject is het ons doel om zoveel mogelijk van de details van de applicatie, haar risico's en haar kosten al in beeld te krijgen voordat we de ontwikkeling zelf starten. Om de risico's te toetsen doen we onderzoek naar technologieën die we gaan toepassen en maken we demo's van de toepassing van de technologieën. We werken de details van de applicatie uit in wireframes of klikbare ontwerpen. En op basis van deze ontwerpen maken wij inschattingen van elke functionaliteit zodat we al een voorspelling kunnen geven van de aankomende kosten.

Voor de ontwikkeling van de applicatie werken wij met Scrum. Daardoor krijg je bij ons elke twee weken de mogelijkheid om prioriteiten bij te stellen en de applicatie uit te proberen. Elke twee weken leveren wij je een werkende versie van de webapplicatie aan die jij met eindgebruikers kan gaan gebruiken en testen. Ook kan je elke twee weken bijsturen op de prioriteiten, bijvoorbeeld doordat je bij het testen tot nieuwe inzichten komt of er in je dagelijkse praktijk opeens veel veranderd. We overleggen elke twee weken over de voortgang van het project en we adviseren over de impact van de de nog te maken oplossingen, in het Nederlands en niet in het Digitaliaans.

Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we diverse webapplicaties ontwikkelen.

Working php

Maakt dit je nieuwsgierig? neem gerust contact op!

Als je nu denkt, met Cell[0] wil ik verder praten, Je mag ons mailen info@cell-0.com of bellen +31 40 3041457. Ook wanneer je wil overleggen over de beginvragen om te toetsen of je wel een webapplicatie nodig hebt, of een app moet hebben of dat je zelfs met een Excel zou kunnen beginnen, we denken graag met je mee.

We kijken er naar uit met je kennis te maken en met je samen te werken. Want wij willen niet voor jou werken, maar met jou werken. We willen niet aan jou verdienen, we willen aan onze verdiensten verdienen. We willen jou succesvol zien, waarmee jij ons succesvol maakt.


Contact met Cell[0]