AR app laten maken?

De afgelopen jaren hoor je steeds meer over deze nieuwe techniek, Augmented Reality. Met opvolgende technologieën wordt het steeds beter mogelijk om 3D renders te projecteren in de echte wereld. Waar we vroeger alleen aan de hand van QR codes en andere duidelijk zichtbare cues een 3D render goed konden plaatsen is het nu steeds beter mogelijk om elk oppervlak te herkennen en daarop een animatie of render zichtbaar te maken.

Wat betekent AR (Augmented Reality)

Augmented Reality (AR) is een technologie die digitale informatie combineert met de fysieke wereld om een verrijkte omgeving te creëren. Met AR kun je de werkelijkheid waarin je je bevindt bekijken door een digitaal apparaat, zoals een smartphone of een AR-bril, en verrijkte informatie over de omgeving zien. De technologie kan worden gebruikt voor educatieve, entertainment- en commerciële doeleinden. AR kan ook worden gebruikt om real-time informatie, aanwijzingen en details over bezienswaardigheden te bieden, en kan ook fungeren als een hulpmiddel voor productontwerp, engineering en training.

Wat doet een AR app?

Een AR-app maakt gebruik van augmented reality-technologie om virtuele informatie of objecten over de echte wereld te plaatsen, meestal via een camera van een mobiel apparaat. Dit kan variëren van het weergeven van 3D-modellen tot het interactief weergeven van informatie over gebouwen, producten en andere objecten. Het belangrijkste doel van AR-apps is om de gebruikerservaring te verbeteren en hen in staat te stellen om de fysieke wereld op een nieuwe en interessante manier te verkennen en te ervaren.

AR app ontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar die je meer kan vertellen over de laatste mogelijkheden op het gebied van AR via het web? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ons in het verleden al vaker verdiept in AR technieken en praten je graag bij over de mogelijkheden op dit moment. Ook als je graag wil sparren over je concept of van ons wil weten wat wij voor je kunnen betekenen gaan we enthousiast met je in gesprek. Een warme kop koffie staat bij klaar bij ons op kantoor in Eindhoven.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.