AR app laten maken?

De afgelopen jaren hoor je steeds meer over deze nieuwe techniek, Augmented Reality. Met opvolgende technologieën wordt het steeds beter mogelijk om 3D renders te projecteren in de echte wereld. Waar we vroeger alleen aan de hand van QR codes en andere duidelijk zichtbare cues een 3D render goed konden plaatsen is het nu steeds beter mogelijk om elk oppervlak te herkennen en daarop een animatie of render zichtbaar te maken.

Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar die je meer kan vertellen over de laatste mogelijkheden op het gebied van AR via het web? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben ons in het verleden al vaker verdiept in AR technieken en praten je graag bij over de mogelijkheden op dit moment. Ook als je graag wil sparren over je concept of van ons wil weten wat wij voor je kunnen betekenen gaan we enthousiast met je in gesprek. Een warme kop koffie staat bij klaar bij ons op kantoor in Eindhoven.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.