Bestel app laten maken?

Ben je op zoek naar een partij die een unieke bestel app voor je maakt? Zodat ook jouw organisatie klanten en medewerkers gemakkelijker bestellingen kunnen plaatsen? Wil je graag de voordelen van een bestel app hebben maar is je situatie te uniek voor de kant en klare bestel apps? Of wil je jezelf onderscheiden met je bestel app? Wij kunnen je in beide gevallen goed verder helpen.

Wat is een bestel app?

Een bestel-app is een mobiele applicatie die mensen kunnen gebruiken om producten of diensten te bestellen en te laten bezorgen. Dit soort apps zijn erg populair geworden vanwege het gemak en de snelheid waarmee gebruikers bestellingen kunnen plaatsen. Ze bieden gemak, snelheid en soms ook kortingen of speciale aanbiedingen die exclusief beschikbaar zijn voor app-gebruikers. Er zijn veel verschillende soorten bestel-apps, zoals:

 1. Maaltijdbezorging: Apps zoals Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats stellen gebruikers in staat om maaltijden te bestellen bij lokale restaurants en deze bij hun huis of kantoor te laten bezorgen.

 2. Boodschappen: Apps zoals Albert Heijn, Jumbo en Picnic maken het mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen, zodat klanten niet naar de supermarkt hoeven te gaan.

 3. Eten en drinken: Apps zoals Starbucks en Domino's Pizza bieden klanten de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen en deze op te halen bij het dichtstbijzijnde filiaal of te laten bezorgen.

 4. Horeca: Een bestelapp voor de horeca is speciaal ontworpen om de bestel- en betalingsprocessen in restaurants, cafés, bars en andere eet- en drinkgelegenheden te stroomlijnen. Deze apps kunnen zowel door de klanten als door het personeel worden gebruikt om de efficiëntie te verbeteren en de service te optimaliseren.

Horeca bestelapp

Enkele bekende horeca-bestelapps zijn Lightspeed, Gastrofix en unTill. Het gebruik van een bestelapp in de horeca kan leiden tot een betere klanttevredenheid, efficiëntere bedrijfsvoering en mogelijk ook een hogere omzet voor de horecagelegenheid. Enkele belangrijke kenmerken en voordelen van horeca-bestelapps zijn:

 • Digitale menu's: Klanten kunnen het menu van de gelegenheid direct op hun smartphone of tablet bekijken, zonder dat er fysieke menukaarten nodig zijn. Dit maakt het eenvoudiger om gerechten en drankjes te kiezen en stelt restaurants in staat om hun menu's gemakkelijker bij te werken.

 • Bestellen aan tafel: Klanten kunnen via de app hun bestellingen plaatsen zonder te wachten op een ober. Dit versnelt het bestelproces en vermindert de kans op fouten bij het opnemen van de bestelling.

 • Betaling: Bestelapps voor de horeca kunnen ook betalingsmogelijkheden bieden, zodat klanten direct via de app kunnen betalen met hun creditcard, betaalpas of mobiele betaaldiensten zoals iDEAL of Apple Pay. Dit vermindert wachttijden bij het afrekenen en maakt het voor personeel gemakkelijker om de betalingen te verwerken.

 • Allergie- en dieetvoorkeuren: Klanten kunnen hun allergieën en dieetvoorkeuren invoeren in de app, zodat het keukenpersoneel hiervan op de hoogte is en de gerechten dienovereenkomstig kan aanpassen.

 • Reserveringen: Sommige horeca-bestelapps bieden ook de mogelijkheid om reserveringen te maken en te beheren, waardoor het voor klanten eenvoudiger is om een tafel te reserveren en voor het restaurant om de bezetting te beheren.

 • Klantloyaliteit en promoties: Horeca-bestelapps kunnen ook functies bevatten om klanten te belonen voor hun loyaliteit, zoals kortingen, speciale aanbiedingen en spaarprogramma's.

Wat kan ik met een bestel app?

Als we een bestel app voor je ontwikkelen staan we stil bij welke voordelen je uit een bestel app wil halen. We bespreken sowieso de standaard voordelen met je:

 • Je hoeft klanten geen app te laten downloaden. Een URL of QR code is genoeg om te starten met bestellen.

 • Je hoeft geen geprinte menu kaarten aan te passen of klanten teleur te stellen als er iets op is gegaan. Je kan het aanbod in de app direct up to date houden op basis van de bestellingen.

 • We kunnen integreren met een digitaal kassasysteem, waardoor direct digitaal betalen vanaf de mobiel van de klant ook mogelijk wordt en je ook bestellingen van klanten kan inzien en laten betalen via het kassasysteem.

 • We kunnen een koppeling maken met het ERP of CRM systeem zodat voorraden ook makkelijk geupdate kunnen worden op basis van bestellingen.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.