Fitness app laten maken?

Ook sportscholen, personal trainers en yogastudio’s gaan mee met hun tijd. Zodoende willen steeds meer ondernemers voor hun organisatie een fitness app laten ontwikkelen. Omdat elke school anders is en op een andere manier content willen gaan leveren voor hun leden zijn ze vaak op zoek naar een app die aansluit bij hun aanpak. Wij kunnen als ervaren ontwikkelaars je daar bij helpen.

Sportscholen en yogastudio's ontzorgen met de fitness app

Wij hebben al jarenlange ervaring dankzij het platform Quenza, wat zich richt op coaches in het algemeen. Met de kennis van deze applicatie kunnen we elke sportschool en yogastudio ontzorgen en zelfs de moeilijke vraagstukken van personal trainer software takelen:

Mogelijkheden fitness app

  • Met profielfoto’s en logo’s en gepersonaliseerd mails hou je je onderscheidende uitstraling naar je klanten.

  • Je kan gemakkelijk je klantenbeheer inzichtelijk houden binnen Quenza.

  • Je kan met de activity planner voedingsschema's bouwen die op gekozen tijdstippen een notificatie geven aan je klant wat ze zouden mogen eten, zowel wanneer ze willen bulken, als wanneer ze willen afvallen. Je kan ze zelfs laten invullen wat ze uiteindelijk hebben gegeten via een vragenlijst of simpeler, met foto’s.

  • Ook je trainingsschema's maak je dynamisch, waarbij je op gekozen tijdstippen zelfs je eigen videofragmenten kan versturen van welke oefeningen zij mogen doen en je meteen na de oefeningen de klant kan bevragen over hoe het ging, zodat je het schema precies op hun ontwikkeling kan finetunen.

  • Track elke vorm van ontwikkeling die jij belangrijk vindt met je eigen assessments die je plant op handige intervallen.

  • Blijf in direct contact met je klanten via de ingebouwde prive chat.

  • Begeleid hele groepen in hun ontwikkeling met groepsmodule zodat je ook groepstrainingen persoonlijk kan maken.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.