Fitness app laten maken?

Ook sportscholen, personal trainers en yogastudio’s gaan mee met hun tijd. Zodoende willen steeds meer ondernemers voor hun organisatie een fitness app laten ontwikkelen. Omdat elke school anders is en op een andere manier content willen gaan leveren voor hun leden zijn ze vaak op zoek naar een app die aansluit bij hun aanpak. Wij kunnen als ervaren ontwikkelaars je daar bij helpen.

Wij hebben al jarenlange ervaring dankzij het platform Quenza, wat zich richt op coaches in het algemeen. Met de kennis van deze applicatie kunnen we elke sportschool en yogastudio ontzorgen en zelfs de moeilijke vraagstukken van personal trainer software takelen:

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Ongeacht welke uitdaging jij wil overwinnen met fitness software, wij kunnen het zo voor je mogelijk maken. Dus als je nu op zoek bent naar een oplossing, bel Diede gerust op of mail hem, hij denkt direct met je mee.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.