Onboarding app laten maken?

Wil jij je nieuwe medewerkers al voor hun eerste werkdag welkom heten in je organisatie? Dan is het een idee om ons een onboarding app te laten maken voor jou. Met een onboarding app kan je zorgen dat medewerkers al digitaal kennis kunnen maken en op een moderne manier de organisatie leren kennen. In plaats van met een statische inwerkmap kan je ze een interactieve ervaring bieden via een app. Nu er steeds meer met digitale middelen wordt gewerkt is het fijner om mensen ook digitaal, via een app, de organisatie te laten ontdekken.

Als organisatie wil je natuurlijk graag een unieke onboarding app hebben die precies aansluit bij jullie systemen en huisstijl. Wij als app bouwers kunnen je hierin goed helpen. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van cross platform applicaties voor desktop en mobiel. Zodoende kan je nieuwe collega’s een prachtige eerste ervaring bieden wanneer zij je organisatie leren kennen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden ? Diede praat graag met je verder.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.