Onboarding app laten maken?

Wil jij je nieuwe medewerkers al voor hun eerste werkdag welkom heten in je organisatie? Dan is het een idee om ons een onboarding app te laten maken voor jou. Met een onboarding app kan je zorgen dat medewerkers al digitaal kennis kunnen maken en op een moderne manier de organisatie leren kennen. In plaats van met een statische inwerkmap kan je ze een interactieve ervaring bieden via een app. Nu er steeds meer met digitale middelen wordt gewerkt is het fijner om mensen ook digitaal, via een app, de organisatie te laten ontdekken.

Als organisatie wil je natuurlijk graag een unieke onboarding app hebben die precies aansluit bij jullie systemen en huisstijl. Wij als app bouwers kunnen je hierin goed helpen. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van cross platform applicaties voor desktop en mobiel. Zodoende kan je nieuwe collega’s een prachtige eerste ervaring bieden wanneer zij je organisatie leren kennen.

Onboarding app voor onboarding programma

Elk bedrijf is anders. En dus hangt het af van de behoeften van het bedrijf en de doelen van het onboardingprogramma wat voor app je nodig hebt en of je die op maat moet laten maken. Er zijn bijvoorbeeld al verschillende apps beschikbaar die kunnen worden gebruikt voor onboarding, zoals:

  • Talmundo - een app die helpt bij het stroomlijnen van de onboarding van nieuwe medewerkers en het bieden van een naadloze onboarding-ervaring voor hen.

  • Kallidus - een app die het onboardingproces automatiseert en helpt bij het bijhouden van de voortgang van nieuwe medewerkers.

  • Zenefits - een app die vele HR-functies integreert, waaronder onboarding. Het helpt bij het verzamelen van informatie van nieuwe medewerkers en het verzenden van herinneringen en herinneringen.

  • ClearCompany - een app die helpt bij het stroomlijnen van het onboardingproces en het zorgen voor een consistente onboarding-ervaring voor alle medewerkers.

Het is aan jou om een app te kiezen die het beste past bij je behoeften of dat je een maatwerk onboarding app wil laten maken door ons.

Wat kun je met een onboarding app?

  • Kennismaking: Een onboarding-app kan nieuwe medewerkers helpen hun nieuwe werkgever te leren kennen, met informatie over de bedrijfscultuur, missie en waarden.

  • Instructies en training: De app kan de medewerker door de HR-handboeken leiden en hen voorzien van de nodige trainingen en instructies die nodig zijn om hun functie naar behoren uit te voeren.

  • Feedback: Na het doorlopen van de onboarding kunnen medewerkers feedback geven over hoe ze de ervaring hebben ervaren.

  • Verificatie en administratie: De app kan ook worden gebruikt om de benodigde papieren en documenten in te vullen en te verifiëren, zodat medewerkers sneller kunnen worden ingeroosterd en aan het werk kunnen worden gezet.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Diede Gulpers Portretfoto Bertus van Gerwen
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.