Taxi app laten maken?

Wil jij de nieuwe Uber worden? Of wil jij Lyft voorbij? Wil jij een nieuwe taxi app in de markt zetten die zich weet te onderscheiden van de grote jongens? Wij helpen je graag met het uitwerken en opzetten van die app. Wel stellen wij een voorwaarde: we zijn een bedrijf wat voor haar medewerkers werkt. Daarom werken wij ook graag mee aan apps die arbeidssituatie van taxichauffeurs beter maakt, niet slechter. Mocht jij dit idee delen dan zijn jij (en je taxi) van harte welkom op Strijp-S, waar we graag met jou verder praten over de toekomst van taxivervoer apps.

Wat doet een taxi app?

Een taxi-app is een mobiele applicatie waarmee gebruikers een taxi kunnen reserveren en betalen via hun smartphone. Het stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig een taxi te bestellen en hun rit te volgen terwijl ze onderweg zijn. Het biedt ook gemakkelijke betalingsopties zoals in-app betaling, creditcardbetalingen en betalingen via mobiel bankieren. Een taxi-app geeft gebruikers de mogelijkheid om een taxi te boeken op elk gewenst moment en vanaf elke locatie, en biedt ook een geschatte tijd voor de aankomst van de chauffeur.

Wat heeft een chaffeur aan een taxi app?

Als chauffeur kan een taxi-app verschillende voordelen hebben:

  • Meer klanten: Een taxi-app kan u helpen meer klanten te bereiken. U kunt uw beschikbaarheid aangeven in de app en klanten kunnen u vinden en boeken.

  • Efficiëntie: Met de app kan de chauffeur efficiënt de route plannen en de snelste weg vinden om de klant op te halen en af te zetten. Dit bespaart tijd en houdt de klanten tevreden.

  • Beoordelingen: Klanten kunnen de chauffeurs beoordelen en feedback geven. Dit kan de chauffeur helpen om zijn dienstverlening en rijgedrag te verbeteren.

  • Betalingen: De taxi-apps bieden eenvoudige betalingsopties. Klanten kunnen betalen voor de diensten met behulp van de app, wat het proces makkelijker maakt voor de chauffeur.

  • Flexibiliteit: Een taxi-app biedt de chauffeur de flexibiliteit om zijn eigen schema in te stellen en te beslissen wanneer hij wilt werken.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Diede Gulpers Portretfoto Bertus van Gerwen
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.