Bedrijfssoftware op maat

Software is tegenwoordig de norm om bedrijven soepel te laten draaien. Digitaliseren, het digitaal maken van je bedrijfsprocessen met bedrijfssoftware, wordt zelfs vaak genoemd als een concurrentievoordeel. Wij als Cell[0] kijken echter verder, het is niet meer een vraag of je digitaal werkt, maar hoe je digitaal werkt, bedrijfssoftware is simpelweg de norm. Klanten verwachten veel zaken digitaal te kunnen afhandelen en leveranciers gaan steeds vaker hun producten digitaal aanbieden. Je zal bedrijfssoftware moet laten maken en wij als Cell[0] begeleiden hoe je dit als organisatie bewust kan doen.

We bespreken dan ook grondig met je hoe de software ingezet gaat worden en wanneer de software een succes is. We bespreken of het software voor jouw organisatie centraal moet staan, of juist zoveel mogelijk op de achtergrond moet staan. Of software normgevend moet zijn of juist ondersteund moet zijn. En we staan altijd stil bij de vraag of je wel bedrijfssoftware op maat moet laten maken? Er moet een harde meerwaarde te vinden zijn in de businesscase, anders zijn de de hogere kosten van maatwerk bedrijfssoftware ontwikkeling en opvolgend onderhoud niet te verantwoorden.

Voordelen van bedrijfssoftware op maat

Voor ons zit de kern van bedrijfssoftware ontwikkeling in doorlopend afstemmen of we het goede doen voor uw organisatie. U zoekt bedrijfssoftware op maat, en daarom doen wij er ook alles aan dat dit pak(ket) ook precies op maat past.

Wij zullen samen met jou de volgende werkwijze hanteren:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.

  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.

  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.

  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.

  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Hoe halen wij het beste uit bedrijfssoftware op maat?

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.