Maatwerk software

Maatwerk software laten ontwikkelen, staat bekend als duur, omslachtig en risicovol. Dat hoeft het vandaag de dag gelukkig niet meer te zijn. Sterker nog maatwerk software kan je een concurrentievoordeel opleveren wat je niet kan bereiken met standaard pakketten. Maatwerk software past zich namelijk netjes aan op de bedrijfsprocessen die jou onderscheidend hebben gemaakt. In plaats van dat jouw organisatie zich moet inpassen op het proces wat iedereen heeft.

Software op maat is kosten efficiënt te maken door gebruik te maken van web technologieën. Wij gebruiken open source bibliotheken die oplossingen hebben voor de algemene obstakels in het programmeren zoals database en gebruikersbeheer. Hierdoor hoeven wij alleen te focussen op de software te bouwen die onderscheidend is voor uw organisatie.

Door onze werkwijze wordt maatwerk weer effectief en vermijden we risico’s. Van alles wat we bouwen maken we eerst visuele blauwdruk en specificeren we kort en bondig wat we doen. Met jou doen we een check en een dubbelcheck voordat we bouwen. Elke twee weken geven we niet alleen een update maar leveren we werkende software af die per direct gebruikt gaat worden door echte gebruikers. Zo valideren we samen of we meerwaarde creëren met elke regel die we schrijven.

Voordelen van maatwerk software

Dus wil jij je eigen programma laten maken? Wij kunnen je de voordelen van web technologieën garanderen:

  • Alle software is altijd up to date, nooit meer gedoe met versies.

  • Er hoeft niks te worden geïnstalleerd.

  • Alle data is direct gedeeld, geen gedoe meer met collega’s updaten.

  • Overal waar internet is kan je starten met werken, waar geen internet is kan je aan de slag blijven.

  • Laat zich het makkelijkst integreren met alle software pakketten.

Mogen wij voor jou het beste halen uit internet technologie?Wij gaan met je aan de slag op basis van onze werkwijze:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.

  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.

  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.

  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.

  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.