Maatwerk software applicatie ontwikkeling op maat in Eindhoven

Ben je op zoek naar een organisatie die maatwerk software voor je kan ontwikkelen? Al bijna een decennium maken wij webapplicaties, web apps en hybride apps voor onze klanten. Met webtechnologieën zoals Laravel en Vue.js kunnen wij functionaliteiten snel en vlekkeloos ontwikkelen zodat we vooral kunnen inzetten op wat belangrijk is: dat software op maat, ook echt op maat wordt gemaakt. Door onze werkwijze kunnen we precies inzoomen op waar de software zich moet onderscheiden voor jouw organisatie.

Software programma op maat laten maken

Wil jij je eigen programma laten maken? Wij praten je graag bij over wat alle voordelen zijn van software laten maken op basis van web technologieën. Of het de beste keuze is om een webapplicatie te laten maken gaan we samen bepalen, zodat we zeker weten dat we het goede doen.

Als we samen de keuze maken om ons software te laten bouwen dan hanteren we de volgende werkwijze om software op maat te garanderen:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.
  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.
  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.
  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.
  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Kom langs bij ons bureau in Eindhoven

Dus wil jij graag kennismaken met een softwareontwikkelingsbedrijf uit Eindhoven ? We heten je ontzettend graag welkombij ons op het bureau in het Klokgebouw op Strijp-S.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wilt u mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden hieronder in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen.