PHP ontwikkelaars inhuren voor back-end applicatie ontwikkeling

Voor back-end ontwikkeling op het internet is PHP sinds jaar en dag de meest gebruikte taal. Ook nu nog draait op bijna 80% van de servers wereldwijd PHP was back-end taal. Er valt natuurlijk veel te zeggen over de dynamische taal PHP die ooit vooral als scripttaal begon. Als een paal boven water staat echter dat PHP een veilige taal is om werk in te laten doen als je kijkt naar hoeveel PHP programmeurs die er wereldwijd te vinden zijn. Als je moet kiezen voor een back-end ontwikkelaar is een het een veilige keuze om te kiezen voor een PHP back-end ontwikkelaar.

Senior of lead PHP developer gezocht? Denk na over opdrachten uitbesteden

Het komt vast niet als een verrassing maar PHP is dan ook de taal waarin wij als Cell[0] werken met een specialisme in Laravel. Wij voeren als team al jarenlang in wisselende samenstelling projecten uit. Hierdoor hebben we dan ook meerdere senior PHP developers ter beschikking die allemaal praktijk ervaring hebben met het zijn van lead developer op een groot project.

Dus zoek jij voor je PHP applicaties een developer die je verder kan helpen, overweeg dan om je PHP software ontwikkeling bij ons uit te besteden. Wij kunnen voor of achter de schermen optreden om voor jou een mooie applicatie op poten te zetten en zijn bereid om passend afspraken te maken zolang we de mogelijkheden behouden om kwaliteit te kunnen garanderen.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.