Software doorontwikkelen

Niets duurt voor eeuwig, en zelfs aan de beste samenwerkingen kan een eind komen. Heb jij software laten ontwikkelen voor je organisatie en ben je nu op zoek naar een nieuwe ontwikkelaar die de software voor je gaat doorontwikkelen? Wij helpen je hier graag mee verder.

Software doorontwikkelen doen wij zo:

  1. Wij starten met een kennismaking en een goede kop koffie of thee om eerst de situatie eens door te spreken. We bespreken de technieken die zijn gebruikt om de software te ontwikkelen, hoe de relatie met de vorige of huidige programmeurs is en wat nu de wens is met de software. Op basis hiervan kunnen we samen concluderen of het nu een opportuun moment is om ons in te zetten om de software over te nemen.

  2. Is dit het geval dan kijken we naar de gebruikte technologie├źn om te bekijken hoe we de doorontwikkeling aanpakken.

    1. Is de software geschreven in Laravel en/of Vue.js? Dan kunnen wij de software overnemen en maken we een passend plan de wensen te realiseren en eventueel in dat proces nodige kwaliteits- en veiligheidsverbeteringen door te voeren.

    2. Is de software geschreven in een modern PHP framework zoals Symfony of CodeIgniter of in een modern Javascript framework React, Angular of Amber? Dan kunnen we ontwikkelde software onderhouden terwijl we een handige manier een transitie inzetten naar onze frameworks.

    3. Is het een andere technologie ? Dan gaan we een plan maken hoe we handig een geheel nieuwe versie van de software bouwen. Daarbij hoort natuurlijk ook een grondig gesprek met jou om te beoordelen of dit zakelijk gezien wel handig is om te doen.

  3. Na de keuze in technologie, starten we met de daadwerkelijke overname waarbij we, indien mogelijk, in overleg treden met de eerdere programmeurs zodat we op de hoogte zijn van alle ins en outs van de software.

  4. Op basis van deze informatie kunnen wij voor jou gaan ramen hoeveel werk elke feature kost en gaan we gezamenlijk plannen wat we oppakken en wanneer we dat doen.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.