Ons maatwerk: Grip op iets zo zacht als software.

Heb je een goed idee voor een app of website? Een vraagstuk of probleem wat je met hulp van het internet wil tackelen? We werken graag samen met jou om de missende de stukjes van het internet te maken. Wij maakte haar al meer betrokken, meer toepasbaar en intelligenter.

Wij zijn specialisten in maatwerk. We hebben een expertise in het oppakken van technologieën, we zijn goed in nieuwe dingen leren. Wij kunnen veel verschillende webtechnologieën snel toepassen, waarbij we klanten vaak verrassen door dat vrijwel foutloos te kunnen. Hierdoor maken wij vernieuwende en vaak unieke platformen, die wij blijven onderhouden en uitbreiden.


Working Grodan

Hoe we die kwaliteit bieden.

We werken met open source pakketten, Laravel en Vue, waarmee we een stabiele basis hebben. We werken als team vaak samen. We ontwerpen architectuur in overleg, we controleren elkaars code (code reviews), we schrijven geautomatiseerde controles (unit, integration & end-to-end tests) en draaien deze bij elke wijziging (continuous integration pipelines), we hebben test omgevingen om te toetsen (OTAP & QA) en hergebruiken elkaars beste oplossingen (snippets & packages).


Maatwerk waar wij al jaren trots doorontwikkelen: Grodan en Outloud.


Hoe wij werken

Natuurlijk , ook wij werken Scrum. Daardoor krijg je bij ons elke twee weken de mogelijkheid om prioriteiten bij te stellen en de applicatie uit te proberen. Elke twee weken leveren wij je een werkende versie van de applicatie aan die jij met eindgebruikers kan gaan gebruiken en testen. Ook kan je elke twee weken bijsturen op de prioriteiten, mocht het zo zijn dat je door het testen tot nieuwe inzichten komt of er in je dagelijkse praktijk opeens veel veranderd is. We overleggen elke twee weken over de voortgang van het project en we adviseren over de impact van de de nog te maken oplossingen, in het Nederlands en niet in het Digitaliaans.

Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we diverse webapplicaties ontwikkelen.

Working php

Maakt dit je nieuwgierig? neem gerust contact op!

We kijken er naar uit met je kennis te maken en met je samen te werken. Want wij willen niet voor jou werken, maar met jou werken. We willen niet aan jou verdienen, we willen aan onze verdiensten verdienen. We willen jou succesvol zien, waarmee jij ons succesvol maakt.


Contact met Cell[0]