Vue.js website

Ben jij op zoek naar een vue.js development agency die voor jou een volledige dynamische webapplicatie bouwt? Met 5 jaar ervaring in Vue.js zijn wij echte vue.js developers en kennen wij alle ins en outs van het framework.

Voordelen van een Vue.js website

Vue.js biedt je de voordelen van een javascript framework:

Vue.js website specialist

Wij hebben al 5 jaar ervaring in vue.js met grote applicaties zoals ERP systemen, CRM’s en als het front-end onderdeel van IoT oplossingen. Daarmee hebben we alle oplossingen uit vue leren benutten en werkte we vanaf het begin met ook de complexere onderdelen die betrokken zijn bij het vue framework. We hebben leren sleutelen aan ook het stukje webpack, hebben met vuex onze data gesynchroniseerd en testen onze code in karma en later jest.

Ook de overstap naar nauw betrokken technieken hebben we genomen, zo gebruiken we Apollo Vue om gebruik te kunnen maken van GraphQL, zetten we Quasar framework in om al snel te kunnen starten met componenten en combineren wij het met ElasticSearch om ook de meeste complexe zoekvragen te tackelen.

Vue.js websites ontwikkeld door Cell[0]

Verder kennis maken met dit Vue.js bureau?

In het hart van het oude Philipsterrein kun je ons kantoor vinden, midden in Eindhoven in het Klokgebouw heet Diede je graag van harte welkom en praat graag verder met je over je vue.js vraagstukken. Dus neem gerust contact op.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.