Vue.js website

Ben jij op zoek naar een vue.js development agency die voor jou een volledige dynamische webapplicatie bouwt? Met 5 jaar ervaring in Vue.js zijn wij echte vue.js developers en kennen wij alle ins en outs van het framework.

Voordelen van een Vue.js website

Vue.js biedt je de voordelen van een javascript framework:

  • Je hoeft alleen bij start de eerste pagina te laden, daardoor voelt het als een desktop werk omgeving.

  • Je kan telkens nieuwe data stapsgewijs inladen, dat maakt het een snellere applicatie en geeft je als gebruiker meteen zicht op de nieuwste informatie zodra deze verschijnt.

  • Je kan automatisch opslaan, blijven werken wanneer de verbinding wegvalt en `undo` functies inbouwen.

Vue.js website specialist

Wij hebben al 5 jaar ervaring in vue.js met grote applicaties zoals ERP systemen, CRM’s en als het front-end onderdeel van IoT oplossingen. Daarmee hebben we alle oplossingen uit vue leren benutten en werkte we vanaf het begin met ook de complexere onderdelen die betrokken zijn bij het vue framework. We hebben leren sleutelen aan ook het stukje webpack, hebben met vuex onze data gesynchroniseerd en testen onze code in karma en later jest.

Ook de overstap naar nauw betrokken technieken hebben we genomen, zo gebruiken we Apollo Vue om gebruik te kunnen maken van GraphQL, zetten we Quasar framework in om al snel te kunnen starten met componenten en combineren wij het met ElasticSearch om ook de meeste complexe zoekvragen te tackelen.

Vue.js websites ontwikkeld door Cell[0]

  • We ontwikkelde een white label ERP waarmee gehele op maat gemaakte voertuigen vanaf de eerste schroef kan opbouwen en kan volgen van bestelling, naar werkbon tot aflevering.

  • We maakte voor Sensorfy een IoT dashboard om wereldwijd industriële machines te kunnen monitoren op al hun data.

  • De mobiele applicaties voor onze klant Grodan hebben nu altijd live data doordat ze draaien op Vue met Apollo.

  • Voor Quenza, de applicatie voor blended-care therapieën en een CRM voor de gehele psychologische praktijk, gebruiken wij Vue.js met Quasar.

  • Voor Qualified, de applicatie om unieke technische expertises en vragen aan elkaar te koppelen, gebruiken we vue, met ElasticSearch om op allerlei manieren de talentenpool te kunnen doorzoeken.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.