Web development agency

Op zoek naar een app, software of web development agency?

Ben jij op zoek naar een web development bureau wat voor jou een app of applicatie uit werkt ? Of je nu een webapplicatie of app wil hebben wij kunnen je helpen. we schrijven graag maatwerk software voor je!

Misschien heb je op dit moment een beginnend idee, een uitgewerkt concept of een ontwerp voor een app of applicatie die jij wil laten ontwikkelen en ben je op zoek naar de juiste partner hierbij. Wij kunnen je volledig ontzorgen in het uitdenken, specificeren en ontwikkelen van de software en garanderen je hoge kwaliteit als resultaat.

Al jarenlang werken wij concepten uit tot grote en volledige applicaties voor andere organisaties. Lees daarover meer bij de cases:

Maar, waarom zou je eigenlijk kiezen voor een web development bureau en niet voor een app ontwikkelaar of een desktop software ontwikkelaar ? Wij zien als web development agency natuurlijk alleen maar voordelen aan ontwikkelen op het web. Daarom is het niet meer dan eerlijk om even stil te staan bij de voordelen van een native app of een desktop applicatie laten ontwikkelen.

App development, web development of software development ?

Wij kennen drie voordelen aan een native app en klassieke desktop software development. De applicatie kan het allersnelste werken in theorie, omdat je de apps of desktop software schrijft in dezelfde taal als die van het besturingssysteem. Ook kan je gebruik maken van alle onderliggende software en hardware van de mobiele telefoons en zal dit het meest accuraat werken. Denk hierbij aan de contactenlijst in een telefoon of bijvoorbeeld de vingerafdruksensor in nieuwe mobieltjes. En natuurlijk niet onbelangrijk, als je op een locatie zonder internet zit, werken apps en desktop applicaties als nog.

Daar willen we natuurlijk als web development bureau iets tegenover zetten: Een applicatie hoeft niet oneindig snel te werken. Je wil dat een applicatie snel genoeg werkt zodat een gebruiker zich er niet aan stoort. Dat is even goed mogelijk in een web app als in een native app. Ook is het steeds beter mogelijk om met web technologie gebruik te maken van mobiele mogelijkheden: zo is het nu al goed mogelijk om ook bluetooth en de camera van een mobiel met binnen een website aan te spreken.

Juist voor offline werken zijn de afgelopen jaren veel uitbreidingen gemaakt aan web technologieën. Hierdoor is het tegenwoordig goed mogelijk om een web applicatie te schrijven die altijd up to date is als je internet hebt. En als je een tijd offline wil werken worden al je aanpassingen lokaal bewaard tot er weer een internet connectie wordt gemaakt.

Daarbij zien wij nog een nadeel bij native apps: native apps zal je altijd in minimaal 2 talen moeten schrijven. Een keer voor Apple en een keer voor Android. Dit maakt het ontwikkelen van native applicaties duurder dan een web applicatie. Verder zal je in de native omgevingen altijd rekening moeten houden met de steeds verdere groeiende wereld van devices. Verschillende mobieltjes hebben verschillende versie van android en hebben ook niet dezelfde hardware mogelijkheden. Ook zijn er tegenwoordig smartwatches en smart TV’s om rekening mee te houden.

Dat probleem hebben we in het web niet, ook niet wanneer we een applicatie schrijven die je op je mobiel en desktop kan installeren. Voor alle grote browsers kan je werken met dezelfde broncode, die je ook nog met weinig moeite installeerbaar maakt voor mobiel en desktop.

Waarom een web development bureau ?

De grootste voordelen van web development zitten in de interactiviteit van het web. De applicaties die de afgelopen jaren ontwikkeld worden zijn vooral gericht op interactie en het delen van informatie met anderen. Of dit nu klanten, vrienden of collega’s zijn. En om deze interactie mogelijk te maken is er altijd een connectie met het web nodig. Of je nu met een native, desktop of web applicatie werkt. Voordeel van samenwerken met web developers is dan natuurlijk dat wij door en door bekend zijn met het creëren van deze interacties.

Wat biedt een goed web development bedrijf ?

Voor jou als klant zijn er altijd twee dingen belangrijk. Je wil weten waar je aan toe bent en wat je van ons krijgt. Enerzijds wil je voorafgaand en tijdens de ontwikkeling van applicaties goed mogelijk grip houden op het budget. Anderzijds wil je duidelijk met ons afspreken wat wij precies voor je gaan maken. In beide gevallen wil je namelijk (onprettige) verrassingen achteraf voorkomen.

Wij hanteren een werkmethode waarmee wij, voordat wij gaan bouwen, met jou je wensen al specifiek genoeg kunnen krijgen om een budget met je te kunnen afspreken. Tijdens het werken hebben we veelvuldig contact met jou als klant waarmee we passend bij het budget en je wensen de applicatie ontwikkelen. Doorlopend bespreken we de fijnere details van elke functionaliteit die je wil laten ontwikkelen en laten we de tussentijdse resultaten regelmatig door jou en je gebruikers beoordelen. Hierdoor hoeven je je achteraf alleen maar prettige verrassingen te geven.

Deze verrassingen zitten in de kwaliteit waarmee wij opleveren. Wij houden doorlopend de kwaliteit van de applicatie in de gaten door te kijken naar security maatstaven, toegankelijkheidsrichtlijnen, de laadtijden en performance van onze applicaties en testen op bugs en gebruikersvriendelijkheid terwijl en nadat we aan het ontwikkelen zijn.

Kennismaken bij ons op kantoor?

Enthousiast geworden door dit artikel ? Of heb je juist nog meer vragen door het lezen ? Wij leggen je graag meer uit over wat wij voor je kunnen betekenen bij ons op kantoor op Strijp-S. Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie op locatie, of digitaal.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wilt u mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden hieronder in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen.