Web development agency

Web development bureau Cell[0]: Jij weet wat je op het web doet.

Als web development agency gaan wij voor je aan de slag om het best mogelijke product te maken. Met het inzicht en overzicht wat wij jou bieden kan jij beslissen wat het beste product is zonder dat je daarvoor IT expert hoeft te worden.

Misschien heb je op dit moment een beginnend idee, een uitgewerkt concept of een ontwerp voor een app of applicatie die jij wil laten ontwikkelen en ben je op zoek naar de juiste partner hierbij. Wij kunnen je volledig ontzorgen in het uitdenken, specificeren en ontwikkelen van de software en garanderen je hoge kwaliteit als resultaat.

Al jarenlang werken wij concepten uit tot grote en volledige applicaties voor andere organisaties. Lees daarover meer bij de cases:

Wij zijn een web development bureau wat zich onderscheid in helderheid. Wij kunnen je precies vertellen wat we voor jou gaan bouwen en geven je inzicht in welke keuzes wij alleen samen kunnen maken en welke effecten die keuzes hebben voor jouw organisatie.

Wat biedt een goed web development bedrijf ?

Voor jou als klant zijn er altijd twee dingen belangrijk. Je wil weten waar je aan toe bent en wat je van ons krijgt. Enerzijds wil je voorafgaand en tijdens de ontwikkeling van applicaties goed mogelijk grip houden op het budget. Anderzijds wil je duidelijk met ons afspreken wat wij precies voor je gaan maken. In beide gevallen wil je namelijk (onprettige) verrassingen achteraf voorkomen.

Wij hanteren een werkmethode waarmee wij, voordat wij gaan bouwen, met jou je wensen al specifiek genoeg kunnen krijgen om een budget met je te kunnen afspreken. Tijdens het werken hebben we veelvuldig contact met jou als klant waarmee we passend bij het budget en je wensen de applicatie ontwikkelen. Doorlopend bespreken we de fijnere details van elke functionaliteit die je wil laten ontwikkelen en laten we de tussentijdse resultaten regelmatig door jou en je gebruikers beoordelen. Hierdoor hoeven je je achteraf alleen maar prettige verrassingen te geven.

Deze verrassingen zitten in de kwaliteit waarmee wij opleveren. Wij houden doorlopend de kwaliteit van de applicatie in de gaten door te kijken naar security maatstaven, toegankelijkheidsrichtlijnen, de laadtijden en performance van onze applicaties en testen op bugs en gebruikersvriendelijkheid terwijl en nadat we aan het ontwikkelen zijn.

Kennismaken bij ons op kantoor?

Enthousiast geworden door dit artikel ? Of heb je juist nog meer vragen door het lezen ? Wij leggen je graag meer uit over wat wij voor je kunnen betekenen bij ons op kantoor op Strijp-S. Je bent altijd van harte welkom voor een kop koffie op locatie, of digitaal.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wilt u mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden hieronder in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen.