Software Development Agency Eindhoven

Op zoek naar een software development agency in Eindhoven? Prettig kennis maken. Vanuit het Klokgebouw in Eindhoven ontwikkelen wij al ruim 7 jaar webapplicaties en apps op basis van Laravel en Vue.js.

Cell[0] Web & App development

Als webdevelopment bureau in Eindhoven zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van online oplossingen voor complexe vraagstukken. Dit doen we vanuit ons mooie kantoor in het Klokgebouw, gevestigd midden in Strijp-S, het voormalige terrein van Philips. Met een team van inhouse programmeurs en externe partners, zoals UX designers, communicatie en marketing specialisten kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Betrokkenheid

Omdat wij van huis uit programmeurs zijn hebben we een grote mate van betrokkenheid bij het gehele process van het ontwikkelen van een online tool. Wij weten als geen ander dat ons vakgebied slechts een onderdeel is van een succesvol product maken. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitbaten van online producten hebben we veel kennis en kunde in huis om het proces te begeleiden; van een eerste idee voor een app, tot de livegang en de doorontwikkelingen die daarop volgen.

Website, Webapplicatie of Mobile-app

We denken daardoor ook liever niet in het ontwikkelen van een website, webapplicatie of mobile app. Maar denken liever in het oplossen van vraagstukken en problemen en proberen daar de best mogelijke oplossing voor te vinden. Online succes is dus het doel. Dit doen we door middel van een iteratief proces waarbij er zo snel mogelijk naar de oplevering van een minimal viable product (MVP) gewerkt wordt. Waarbij we een sprintmatige werkwijze hanteren om grip te houden op de deliverables, kosten en doorlooptijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons weten welk idee of vraagstuk je hebt, Je mag ons mailen op info@cell-0.com of bellen op +31 40 3041457


Contact met Cell[0]