Webdevelopment Bureau Eindhoven

Op zoek naar een webdevelopment bureau in Eindhoven? Prettig kennis maken, wij zijn Cell[0]. Vanuit het Klokgebouw in Eindhoven ontwikkelen wij al ruim 7 jaar webapplicaties en apps op basis van Laravel en Vue.js. Wij hebben een focus op maatwerk en kunnen met de Agile Scrum methode uw idee een online succes maken.

Web & App development

Als webdevelopment bureau in Eindhoven zijn we gespecialiseerd in het software ontwikkeling van webapplicaties op maat. Dit doen we vanuit ons mooie kantoor in het Klokgebouw, gevestigd midden in Strijp-S, het voormalige terrein van Philips. Met een team van inhouse webdevelopers en externe partners, voor web design, UX onderzoek en ontwerp, communicatie en marketing kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Een webdevelopment bureau wat werkt vanuit betrokkenheid

Omdat wij allemaal webdevelopers zijn (geweest) hebben we een grote mate van kennis in het vakgebied. In de afgelopen jaren hebben wij allemaal ook leiding gehad over verschillende projecten, met direct klantcontact. Hierdoor hebben wij betrokkenheid bij het gehele proces van het ontwikkelen van een online oplossing.

Wij weten als geen ander dat ons vakgebied slechts een onderdeel is van een succesvol product maken. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitbaten van online producten hebben we veel kennis en kunde in huis om flexibel de software ontwikkeling te begeleiden; van een eerste idee voor een app, tot de livegang en de doorontwikkelingen die daarop volgen.

Software ontwikkeling voor Website, Webapplicatie of Mobile-app.

We denken daardoor ook liever niet in het ontwikkelen van een website, webapplicatie of mobile app. Wij denken liever in het oplossen van vraagstukken en problemen en proberen daar de best mogelijke oplossing voor te vinden. Online succes is dus het doel. Dit doen we door middel van de Agile methode. Dit is een iteratief proces waarbij er zo snel mogelijk naar de oplevering van een minimal viable product (MVP) gewerkt wordt. Hierbij hanteren we een sprintmatige werkwijze om grip te houden op de deliverables, kosten en doorlooptijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons weten welk idee of vraagstuk je hebt.

Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.