Webdeveloper Vacature

Wij zoeken een webdeveloper met een specialisme in PHP en Javascript die graag fullstack werkt aan grotere maatwerk applicaties. Je komt bij ons in een klein team van zes collega’s meewerken aan alle aspecten van de ontwikkeling. Je werkt direct samen met 4 andere fullstack ontwikkelaars waarvan veel te leren is. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en verdient waarschijnlijk rond de € 4500,- per maand. Waarschijnlijk, omdat je bij ons een gelijk aandeel in de winst krijgt en volledige inspraak krijgt in de organisatie. Elke medewerker bij ons is namelijk ook mede-eigenaar.

Ben je een prettig persoon met programmeerervaring? Heb je interesse in ondernemen? En heb je zin om met een hecht team gewoon goede software te maken? Dan willen wij graag met je samenwerken!

Wie ben jij?

Cell[0] zoekt een (ervaren) ontwikkelaar van web applicaties. Dat houdt in:

Je hebt waarschijnlijk een voorkeur voor back- of front-end, maar bent bereid aan alle aspecten van het developen bij te dragen.

Ook belangrijk voor ons is iemand vinden die mede-verantwoordelijkheid voor het bedrijf kan dragen en dat je iemand bent die graag met anderen samenwerkt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cell[0], dat spreek je uit als "Cel Nul". We zijn een gezellige groep die sinds 2013 samen een bedrijf vormt. Cell[0] is geen alledaags software bedrijf. Bij Cell[0] maken we van ons geloof in gelijkwaardigheid realiteit. Alle collega's zijn mede-eigenaren van het bedrijf en hebben ook een uitvoerende functie. We dragen allemaal bij aan het bedrijf en we plukken daar samen de vruchten van.

Dit betekent dat jij door de week heen een webdeveloper bent en dat jij met je fullstack collega's bepaalt hoe jullie je werk het beste kunnen doen. Ook zal je één keer per week aan de vergadertafel zitten om mee te praten en beslissen over de structuur en richting van het bedrijf. Wij verwachten niet van je dat je als ondernemer een alleskunner bent. We verwachten van je dat dat jij je focust op je krachten en interesses binnen de organisatie op zo'n manier dat het ons allen ten goede komt.

We hebben deze platte bedrijfsopzet, omdat we elkaar graag de verantwoordelijkheden en beloningen geven die we onszelf ook gunnen. We vertrouwen en ondersteunen elkaar. We proberen elkaar aan te vullen en van elkaar te leren. Zo streven we ernaar in alle opzichten te kunnen blijven groeien als individuen en als bedrijf.

Onze klanten zitten in uiteenlopende sectoren. Onze opdrachten zijn dus heel divers. We bouwen onder andere aan IoT-oplossingen voor tuinders, apps voor "blended care" in de zorg en platformen voor meer burgerparticipatie voor gemeenten.

Wat gaan we doen?

We gaan samen toffe dingen ontwikkelen! Meestal doen we het werk bij ons op kantoor, maar soms ook een tijdje op locatie bij de klant.

Verder komen we wekelijks bij elkaar om elkaar op de hoogte te houden en aan de ontwikkeling van het bedrijf te werken.

We gaan samen de winst van het bedrijf delen. Dat is dus geen vastgesteld salaris, maar een winstdeling die de afgelopen jaren gelijk is geweest aan een goed marktconform salaris in loondienst.

Wat wij bieden

Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je werkt. Naar rato van de uren die je werkt voor de organisatie krijg je een gelijk aandeel in de winst van de organisatie. Dat komt voor ons nu neer op € 4583,- per maand.

Ook word je samen met ons mede-eigenaar van Cell[0]. Dat geeft jou net als elk lid inspraak in alles wat wij doen in de organisatie.

Contact

We maken graag verder kennis met je! Dus aarzel niet om contact op te nemen via:
info@cell-0.com of +31 40 3041457