Contentmarketeer en SEO-specialist

Cell[0] wil excelleren in inbound marketing. Daarom zoeken wij een marketeer die alles weet van contentmarketing, SEO en link building. Wij zijn een team van developers en we zoeken de eerste marketeer voor ons team die ons verder helpt om ontzettend goede marketing op het web in te zetten.

Als Cell[0] hechten we veel waarde aan kennis delen met onze potentiële klanten over webtechnologie en digitale productontwikkeling, zodat zij goed geïnformeerd aan het ontwikkelen van een product kunnen beginnen. Wij zien contentmarketing als het middel om deze kennis te delen. De informatie is daarmee voor iedereen beschikbaar en kan langdurig gedeeld blijven.

Om zo goed mogelijk kennis te delen zoeken we iemand die de regie neemt over de content op onze websites. Je krijgt bij ons de tijd, ruimte en technische ondersteuning om kwaliteitscontent te ontwikkelen. Voor de technische onderwerpen leveren wij input en basisteksten aan. Jij hebt de leiding over de ontwikkeling van de content en houd je onder andere bezig met interviews afnemen en onderzoek doen naar hoe mensen het beste digitale producten kunnen ontwikkelen.

Wij verwachten van je dat je voor de inhoud van al je artikelen precies weet hoe je de teksten moet schrijven voor zoekmachine optimalisatie en we verwachten van je dat je het leuk vind om deze optimalisaties ook door te voeren in teksten van anderen. Wij als techneuten staan voor jou klaar om er alles aan te doen om de technische onderdelen van de SEO perfect te krijgen.

Naast content ontwikkeling en optimalisatie hou je je bezig met kwalitatieve linkbuilding. We zijn een kleine organisatie die rustig aan wil groeien. Dit geeft ons de luxe om niet te hoeven leunen op een agressieve backlink-strategie. We kunnen inzetten op kwalitatieve en inhoudelijke linkbuilding. Hierdoor kunnen we werken aan backlinks verzamelen uit plekken waar onze content een verrijking voor de lezers is en om backlinks op te bouwen aan de hand van inhoudelijke samenwerking voor stukken.

We zoeken iemand die naast SEO kennis ook op strategisch nivueau kan meedenken over marketing voor Cell[0]. We verwachten van je dat jij tijdens de bedrijfsoverleggen het perspectief vanuit marketing op de bedrijfsplannen kan geven en marketing activiteiten kan bijstellen op de ontwikkeling in de organisatie. Als inboud marketeer voor Cell[0] evalueer je voor ons ook of het middel van SEO ons doel nog het beste dient. Wij willen kwalitatieve bronnen vormen en geintreseerden hiermee bereiken, met als doel alle geintreseerden goede en geinformeerde keuzes daarmee te laten maken. We hebben de verwachting dat een deel van de geintreseerden ons, om onze kennis, ook als leverancier kiest.

Opleiding en niveau

Voor ons is het belangrijk dat je binnen de online marketing door hebt wat gebakken lucht is en wat er daadwerkelijk werkt. Je kan zelf hypotheses stellen over wat zou moeten werken en bent in staat dit testen. Verder heb je interesse en affiniteit met webtechnologie en digitale productontwikkeling.

Het is een pré als je een opleiding in journalistiek, marketing of communicatie hebt gevolgd.

Wat wij bieden

Voor de inhoud van je werk kan je leunen op een sterk technisch team. Dat maakt het makkelijk om te werken aan technisch inhoudelijke stukken en om technische verbeteringen en oplossingen toe te voegen, om zo succesvol mogelijk aan SEO te kunnen werken.

Verder kijk je zelf hoeveel uur per week je werkt. Naar rato van de uren die je werkt voor de organisatie krijg je een gelijk aandeel in de winst van de organisatie. Dat komt voor ons nu neer op ongeveer €5000 tot €6000 per maand. Ook word je samen met ons mede-eigenaar van Cell[0]. Dat geeft jou net als elk lid inspraak in alles wat wij doen in de organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

We maken graag verder kennis met je! Dus aarzel niet om contact op te nemen via:

Portretfoto Bertus van Gerwen Portretfoto Diede Gulpers
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.