Recruiter & HR-adviseur

Wij zoeken een recruiter die ons nu helpt met werven en de selectie van nieuwe collega’s en daarnaast ons helpt met personeelszaken.

Cell[0] is een mede-eigenaarsorganisatie en wij willen jou als eigenaar erbij. Onze eerste doel is dat wij meer mede-eigenaren willen aannemen voor de marketing, acquisitie en natuurlijk development. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt moet je bereid zijn om te werken als headhunter, vooral voor de ICT-recruitment. Bij het searching verwachten we van je dat je kandidaten met aandacht en inhoudelijke berichten benaderd. Ook zal je creatief moeten zijn en verwachten we van je dat je regelmatig verschillende strategieën voor de benadering uitwerkt en toetst en met voorstellen komt over de doelgroepen waarop wij ons kunnen richten.

Omdat wij nu nog een klein team zijn en omdat wij graag langzaam groeien zal je daarnaast aan de slag gaan met ons, de human resources. Een logische eerste stap na het werven en aannemen van onze nieuwe collega’s is dat ook ons ontboarding proces door een HRM persoon een keer herontworpen word. Je gaat hiervoor kijken naar het onboarden en de training van nieuwe collega’s en en de verdere kennismaking het met bedrijf zodat dit zo efficiënt mogelijk verloopt.

Als onderdeel van onze platte organisatie van mede-eigenaren zal je vanuit een positief mensbeeld moeten nadenken over ons HR-beleid. Je gaat nadenken over hoe je alle leden van Cell[0] helpt om zich te ontwikkelen voor het succes van de organisatie. Daarbij staat wat de leden zelf willen centraal. Je ontwikkelt onze capaciteiten als team om zo goed mogelijk samen te werken. En natuurlijk hebben wij al jouw vakkennis en je HR-advies nodig om te zorgen dat onze medewerkersvisie realiteit wordt.

Voor de realisatie van dit beleid ben je in staat om methodes uit HRM en arbeidspsychologie toe te passen en kan je van deze methodes valideren dat ze evidence based zijn.

Verder is bekend zijn met de LinkedIn recruiter tool een pre, omdat wij hiermee (beperkte) ervaring hebben.

Opleiding en niveau

We verwachten van je dat je een HBO- of WO-opleiding hebt gedaan in de arbeidspsychologie, psychologie of HRM. Werkervaring in het vakgebied is een pre, maar geen vereiste.

Wat wij bieden

Je beslist zelf hoeveel uur per week je werkt. Naar rato van de uren die je werkt voor de organisatie krijg je een gelijk aandeel in de winst van de organisatie. Dat komt voor ons nu neer op € 4583,- per maand.

Ook word je samen met ons mede-eigenaar van Cell[0]. Dat geeft jou net als elk lid inspraak in alles wat wij doen in de organisatie.

Contact

We maken graag verder kennis met je! Dus aarzel niet om contact op te nemen via:
info@cell-0.com of +31 40 3041457