Hybride app laten maken?

Wil jij graag nu een hybride app laten maken? Of ben je benieuwd wat de term betekent? Wij als app ontwikkelaars kunnen je in beide gevallen natuurlijk verder helpen.

Wat is een hybride app?

Een hybride app is een een type web app, of web applicatie die met een extra stukje software verpakt wordt alsof het een native app is. Met deze extra laag die om de app heen zit kan de web app contact maken met de software en de hardware van de mobiel zelf. Zodoende kan je bijvoorbeeld bij de bestanden en foto’s die op de mobiel staan. Ook biedt dezelfde extra laag de mogelijkheid om de app te verspreiden via de app store.

Wil je graag dat een hybride app ontwikkelaar je nog meer verteld over hybride apps? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Veelzijdigheid: Hybride apps zijn compatibel met verschillende platforms zoals Android, iOS, Windows en Linux wat betekent dat ze op verschillende apparaten kunnen worden uitgevoerd. Dit maakt het gemakkelijker om een groter publiek te bereiken.

  • Kostenbesparing: De ontwikkeling van hybride apps is relatief goedkoper dan het ontwikkelen van native apps. Bovendien is er maar één codebasis nodig voor verschillende platformen.

  • Snellere ontwikkeling: Door het gebruik van hybride app-ontwikkelingsframeworks zoals Capacitor, Cordova, en React Native kunnen applicaties relatief snel worden ontwikkeld.

  • Offline mogelijkheden: Met hybride apps is het gemakkelijk om offline functionaliteit op te nemen, waardoor gebruikers toegang hebben tot app-functionaliteit zonder internetverbinding.

  • Eenvoudig te updaten: Met hybride apps kunnen updates eenvoudig worden uitgevoerd, aangezien er slechts één codebasis is voor alle platforms.

  • Advertentievriendelijk: Hybride apps zijn beter te integreren met advertenties, omdat ze dezelfde advertentiemogelijkheden bieden als native apps.

  • Gestroomlijnde inhoudsbeheer: Met hybride apps is het veel gemakkelijker om content bij te werken en te beheren zonder dat dit invloed heeft op de prestaties of functionaliteit van de app.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.