PWA laten maken door een ontwikkelaar in Eindhoven?

Ben jij op zoek naar een professionele ontwikkelaar die een Progressive Web App voor je kan ontwikkelen ? In het klokgebouw in het hartje van Eindhoven zit de PWA developer die je zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van pwa’s, grote web applicaties, hybride apps en native apps. Je kan ons dan natuurlijk ook jouw PWA laten maken. Maar misschien vraag je je eerst nog af, wat is de betekenis van PWA ?

PWA wat is de betekenis ?

PWA staat voor Progressive web application, of progressieve web applicatie in het Nederlands. PWA is een breed begrip voor web applicaties of web apps die een aantal web technieken implementeren die de apps beter bruikbaar maken op mobiel en haar meer laten werken zoals de standaard apps uit de app stores.

Deze technieken bieden in ieder geval de volgende functionaliteiten aan. Natuurlijk kunnen ontwikkelaars zoals wij nog een hoop andere interessante functionaliteiten ontwikkelen op basis van dezelfde technieken.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Heb jij een geweldig idee voor een app die deze functionaliteiten nodig heeft? En wil je een keertje verder praten over de mogelijkheden en voordelen van een pwa door ons te laten maken? We ontvangen je graag voor een gesprek,digitaal of bij ons op kantoor in Eindhoven.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.