PWA laten maken?

Ben jij op zoek naar een professionele ontwikkelaar die een Progressive Web App voor je kan ontwikkelen ? In het klokgebouw in het hartje van Eindhoven zit de PWA developer die je zoekt. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van PWA’s, grote web applicaties, hybride apps en native apps. Je kan ons dan natuurlijk ook jouw PWA laten maken. Maar misschien vraag je je eerst nog af, wat is de betekenis van PWA?

Wat is een PWA?

PWA staat voor Progressive web application, of progressieve web applicatie in het Nederlands. PWA is een breed begrip voor web applicaties of web apps die een aantal web technieken implementeren die de apps beter bruikbaar maken op mobiel en haar meer laten werken zoals de standaard apps uit de app stores.

Wat kan je met een PWA?

Deze technieken bieden in ieder geval de volgende functionaliteiten aan. Natuurlijk kunnen ontwikkelaars zoals wij nog een hoop andere interessante functionaliteiten ontwikkelen op basis van dezelfde technieken.

  • Responsive: Het design en de interactie van de app is zo ontworpen dat de gebruiker volledig en goed gebruik kan maken van de app op mobiel, tablet en op desktop.

  • Installeerbaar: Je kan de app vinden via je browser en je kan hem daarna installeren op je mobiel, tablet of desktop. De app komt dan net als je andere apps terug op je mobiel als een icoon.

  • Offline te gebruiken: De app blijft, anders dan een website, ook bruikbaar als er geen internet meer is. Wanneer er weer een internet connectie wordt gemaakt zorgt de app dat hij ongezien synchroniseert.

  • Notificaties & Push Berichten: Gebruikers kunnen bij het verschijnen van nieuwe content of belangrijke gebeurtenissen een notificatie krijgen, net zoals ze gewend zijn bij andere apps.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Heb jij een geweldig idee voor een app die deze functionaliteiten nodig heeft? En wil je een keertje verder praten over de mogelijkheden en voordelen van een pwa door ons te laten maken? We ontvangen je graag voor een gesprek,digitaal of bij ons op kantoor in Eindhoven.

Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.