Web app laten maken?

Ben jij op zoek naar een vakkundige webapp ontwikkelaar ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn webapp developers met een kleine tien jaar ervaring in het vakgebied. Alle applicaties die wij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld zijn gebaseerd op web technologie├źn.

Wat is een web app?

Het woord webapp kan verschillende betekenissen hebben. Zo kan er mee gedoeld worden op een Progressieve Web Applicatie. Een stuk software in de cloud wat we ook kunnen installeren op onze mobiel of desktop computer. Het kan ook gaan om een mobiele app, die we in de stores vinden, die is gebaseerd op web technologie├źn, waarbij de visuele weergave van de applicatie vooral gericht is op mobiele devices. Anderzijds kan de term gebruikt worden om het te hebben over een web applicatie. Een werkomgeving, programma of platform die zich op het internet bevindt in plaats van dat we het op onze pc moeten installeren.

Wij zijn als web ontwikkelaars ervaren met het ontwikkelen van alle drie deze versies van webapps. Dit heeft als groot voordeel dat we ook met je kunnen meedenken over welk van deze oplossingen het beste is voor het idee wat jij hebt.

Web app op maat

Of je nu op zoek bent naar een webapplicatie, een progressieveweb app of een mobiele app die ook via de stores beschikbaar wordt wij kunnen het voor je op maat maken. Wij zijn als maatwerk organisatie niet anders gewend.

Wij zullen samen met jou de volgende werkwijze hanteren:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.

  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.

  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.

  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.

  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.