Bedrijfsapp laten maken

Wil jij je eigen bedrijfsapp laten maken? Bijvoorbeeld om de interne communicatie te stroomlijnen of om unieke bedrijfsprocessen makkelijk te kunnen registreren? Of omdat je klanten op een andere en nieuwe manier wil bedienen? Wij helpen bedrijven graag hun eigen app te ontwikkelen. Wij helpen je graag verder na te denken over de mogelijkheden.

Apps bieden door hun mobiele beschikbaarheid natuurlijk een voordeel ten opzichte van desktop bedrijfssoftware. Je kan het overal blijven gebruiken. Wij als organisatie kunnen je nog verder helpen door je het beste van twee werelden te geven. Wij kunnen een en dezelfde app voor je beschikbaar maken op desktop als op mobiel. Zodoende kan je in elke situatie handig gebruik maken van de bedrijfsapp.

Omdat wij al de nodige ervaring hebben met distributie van apps kunnen wij je goed verder helpen met hoe je de apps verspreid passend bij het doel van de app. Of het nu via de app stores, via een interne distributie of via een browser installeerbaar mag zijn, we maken het graag voor je mogelijk.

Voordelen van een eigen bedrijfsapp

Omdat je op zoek bent naar een bedrijfsapp voor je eigen bedrijf gebruiken wij een werkwijze die ons in staat stelt precies aan te sluiten op de behoeften die jij hebt. Dat doen we op de volgende manier:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.

  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.

  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.

  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.

  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.