Als ambtenaar sta je voor het publieke belang. En dit dien je vanuit de specialistische kennis die je in je functie op hebt gebouwd. Omdat jij voor complexe uitdagingen staat die je als gemeentelijke organisatie wil tackelen werk je in wisselende verbanden samen met collega's. Binnen de gemeente, tussen gemeenten, met de provincie en het Rijk.
Technologie speelt hierin een centrale rol, zowel in het verzamelen van data om er kennis van te maken en in het communiceren en delen van die kennis met collega’s.
Daardoor word de vorm die de techniek aan neemt steeds belangrijker. Wij gaan voor technologie die de ambtenaar ondersteund, die haar versterkt. Voor techiniek die geen obstakels vormt of techniek die je dag domineert. Wij geloven in computers die informeren, zodat jij de moeilijke maar juiste keuzes kan maken. Wij geloven dat machines het contact kunnen maken, zodat dat jij met mensen in contact staat, aanhoort, begrijpt en verder helpt.
Cell[0] maakt ook software voor jouw gemeente
Daarom ontwikkelen wij technologie die jou faciliteert. We maakte a Kijk op je wijk waarmee je kan vast stellen hoe burgers het budget voor de openbare ruimte willen verdelen. De applicatie geeft jou inzicht over de wensen van burgers zodat jij de bewust keuze kan maken over over hoe je de bugetten verdeeld.
Wij ondersteunen in de dialoog over de invulling van de wijk, met MijnWijkPlan. Burgers zien hier wat jij als gemeente plant te doen in hun wijk en kunnen daar op reageren en aanhaken met hun eigen ideeëen. Jij kan hier ook kunnen ook initatieven van burgers hier ontvangen en met hen in gesprek gaan over hoe je de initatieven wil ondersteunen en onder welke voorwaarden.
Met HIOR maken wij OR handboek beheer en revisie gemakkelijk en ondersteunen we vooral in het toepasbaar maken van de regels. We faciliteren die dialoog tussen gemeente, aannemers, ontwerpers en uitvoerders over hoe er aan richtlijnen voldaan kan worden en waar het terecht is om samen een uitzondering of een alternatief te zoeken.
Ontwikkeling software voor gemeenten
Goede software ontstaat uit goede samenwerking. Zo werken wij al jaren samen met PLANTERRA omdat zij Openbare ruimte praktijkkennis hebben die onze technische kennis versterkt.
Onze projecten starten altijd bij nieuw maatwerk. Een nieuw idee, uitdaging of probleem staat aan de basis van onze projecten. De functionaliteiten hiervan werken we uit in klikbare prototypes om te kunnen bespreken hoe de applicatie gaat functioneren. Sommige applicaties werken we uit in korte periodes van een week waarbij we intensief met ambtelijke experts samenwerken (een Hackathon of Google Sprint). Wanneer we daarna de applicatie gedetailleerd en stabiel uitwerken doe we dat door middel van Scrum.
Ook stoppen we niet met samenwerken. Als we de eerste versie van een applicatie hebben opgeleverd baten wij de software verder uit als actieve SaaS overeenkomst waarbij gemeenten inspraak hebben en behouden op de verdere ontwikkeling van het platform.
Bekijk onze cases om te weten te komen hoe we diverse webapplicaties ontwikkelen.
Wij horen graag van je!
Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!