Laravel developer bureau

Wil jij een Laravel ontwikkelaar vinden die jouw laravel maatwerk applicatie bouwt? Wij staan voor je klaar. Als bureau van laravel programmeurs hebben wij al 10 jaar ervaring en hebben wij al onze applicaties in Laravel ontwikkeld.

Wij kozen voor Laravel met een simpele reden, het framework heeft zich altijd ingezet om het mogelijk te maken voor programmeurs om mooie code gemakkelijk te schrijven. Dat biedt leesbaarheid en overzicht voor de laravel programmeurs wat naast meer werkplezier ook meer efficiëntie betekent voor jou als klant.

Daarnaast heeft Laravel een gigantische en enthousiaste gebruikersgroep. Dat zorgt er voor dat vrijwel alle standaard problemen die je in de IT tegenkomt al een keer zijn getackeld door een laravel specialist en dat zij die oplossing al open source hebben gedeeld. Hier plukken wij samen de vruchten van.

Dus als je snel wil samenwerken met senior laravel developers die alle stukken van Laravel al hebben gezien en de je security, snelheid en stabiliteit kunnen bieden met het framework, neem dan gerust contact op.

Onze laravel websites & applicaties

Al onze projecten maken gebruik van Laravel en we mogen ons dan ook met goed recht Laravel specialisten noemen. Omdat we Laravel ook gebruiken voor extreme usecases kunnen wij je sowieso verder helpen met jouw Laravel ontwikkeling.

Grodan

Bij Grodan gebruiken wij Laravel om in een edge computing oplossing een API op locatie te draaien die automatisch synchroniseert met een Laravel API mirror in de cloud zodra er een internet verbinding gemaakt kan worden. Hierdoor kan er offline lange tijd gewerkt worden door kwekers in de kassen terwijl zij toch over de meest up to date informatie beschikken over hun gewassen. Als zij niet langer op locatie of zij andere inzicht willen krijgen op basis van de informatie over hun gewassen kan dit via de cloud integratie.

Quenza

Onze klant Quenza heeft bij ons de Laravel applicatie laten ontwikkelen waarmee zij psychologen, therapeuten en coaches de handvatten bieden om blended care mogelijk te maken. Hiermee kunnen trainers tussen de sessies door cliënten actief met de stof laten oefenen waardoor cliënten makkelijker hun nieuwe gedrag eigen kunnen maken. Dankzij het succes van het Quenza team krijgen wij de kans om het platform steeds verder uit te breiden en groeit dit gestaag door tot een volledig CRM pakket waarin zelfs video conferencing een onderdeel wordt.

Maakindustrie ERP

Voor een grote fabriek in regio Noord-Brabant hebben wij de kans gehad om via een van onze zakenpartners een volledig ERP systeem op poten te zetten. het systeem maakte voorraden en assortiment tot op de schroef beheersbaar en bood hiermee de mogelijkheid om compleet te leveren producten samen te stellen uit alle losse onderdelen in de juiste verhoudingen. Hierdoor waren werkbonnen snel samen te stellen en biedt het ERP de springplank om volledig LEAN productie te gaan uitvoeren vanaf de binnenkomende bestellingen.

In alle drie deze cases speelt het php framework Laravel een doorslaggevende rol. Door haar flexibele opzet en haar vriendelijkheid in gebruik kan je Laravel inzetten om een simpele website te bouwen tot de complexe applicaties die we hier omschreven.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.