Laravel developer

Wil jij een Laravel ontwikkelaar vinden die jouw laravel maatwerk applicatie bouwt? Wij staan voor je klaar. Als bureau van laravel programmeurs hebben wij al 8 jaar ervaring en hebben wij al onze applicaties in Laravel ontwikkeld.

Wij kozen voor Laravel met een simpele reden, het framework heeft zich altijd ingezet om het mogelijk te maken voor programmeurs om mooie code gemakkelijk te schrijven. Dat biedt leesbaarheid en overzicht voor de laravel programmeurs wat naast meer werkplezier ook meer efficiëntie betekent voor jou als klant.

Daarnaast heeft Laravel een gigantische en enthousiaste gebruikersgroep. Dat zorgt er voor dat vrijwel alle standaard problemen die je in de IT tegenkomt al een keer zijn getackeld door een laravel specialist en dat zij die oplossing al open source hebben gedeeld. Hier plukken wij samen de vruchten van.

Dus als je snel wil samenwerken met senior laravel developers die alle stukken van Laravel al hebben gezien en de je security, snelheid en stabiliteit kunnen bieden met het framework, neem dan gerust contact op.

Onze laravel websites & applicaties

Al onze projecten maken gebruik van Laravel en we mogen ons dan ook met goed recht Laravel specialisten noemen. Omdat we Laravel ook gebruiken voor extreme usecases kunnen wij je sowieso verder helpen met jouw Laravel ontwikkeling.

Grodan

Bij Grodan gebruiken wij Laravel om in een edge computing oplossing een API op locatie te draaien die automatisch synchroniseert met een Laravel API mirror in de cloud zodra er een internet verbinding gemaakt kan worden. Hierdoor kan er offline lange tijd gewerkt worden door kwekers in de kassen terwijl zij toch over de meest up to date informatie beschikken over hun gewassen. Als zij niet langer op locatie of zij andere inzicht willen krijgen op basis van de informatie over hun gewassen kan dit via de cloud integratie.

Quenza

Onze klant Quenza heeft bij ons de Laravel applicatie laten ontwikkelen waarmee zij psychologen, therapeuten en coaches de handvatten bieden om blended care mogelijk te maken. Hiermee kunnen trainers tussen de sessies door cliënten actief met de stof laten oefenen waardoor cliënten makkelijker hun nieuwe gedrag eigen kunnen maken. Dankzij het succes van het Quenza team krijgen wij de kans om het platform steeds verder uit te breiden en groeit dit gestaag door tot een volledig CRM pakket waarin zelfs video conferencing een onderdeel wordt.

Maakindustrie ERP

Voor een grote fabriek in regio Noord-Brabant hebben wij de kans gehad om via een van onze zakenpartners een volledig ERP systeem op poten te zetten. het systeem maakte voorraden en assortiment tot op de schroef beheersbaar en bood hiermee de mogelijkheid om compleet te leveren producten samen te stellen uit alle losse onderdelen in de juiste verhoudingen. Hierdoor waren werkbonnen snel samen te stellen en biedt het ERP de springplank om volledig LEAN productie te gaan uitvoeren vanaf de binnenkomende bestellingen.

In alle drie deze cases speelt het php framework Laravel een doorslaggevende rol. Door haar flexibele opzet en haar vriendelijkheid in gebruik kan je Laravel inzetten om een simpele website te bouwen tot de complexe applicaties die we hier omschreven.

Van mvp ontwikkeling tot webapplicatie development door een laravel specialist

Door onze jarenlange ervaring in Laravel kunnen wij je verder helpen om van alles mogelijk te maken op het web. Wij weten hoe je een mvp ontwikkeld in Laravel en we kunnen die MVP even makkelijk laten doorgroeien naar een volledige en complexe webapplicatie in Laravel. Om dat proces in goede banen te leiden hanteren wij de volgende werkwijze:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.
  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.
  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.
  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.
  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.