Digitaal platform laten maken?

Wil je graag een digitaal platform laten maken? Wij zijn de platform bouwer die je zoekt. Wij zijn een webapplicatie bedrijf met al bijna 10 jaar ervaring. Wij hebben al de nodige online platformen ontwikkeld die nog steeds gretig worden gebruikt. Wij helpen je dan ook graag verder om jouw idee of business case werkelijkheid te laten worden.

Wat voor online platform wil je laten bouwen?

Als je zoekt naar de beste platform ontwikkelaar willen wij graag ons best doen om in dat rijtje te komen. Wij hebben de volgende vier platformen al ontwikkeld waarmee wij ons goed kunnen onderscheiden.

MijnWijkplan

MijnWijkplan is een platform voor burgers om mee te kunnen praten over de ontwikkelingen binnen de openbare ruimte van hun wijk. Ze blijven hierbij geïnformeerd over wat een gemeente plant te gaan doen in hun wijk of buurt, ze hebben inspraak over wat er wordt gepland en ze kunnen zelf ideeën aandragen voor wat er nog meer gedaan kan worden met hun openbare ruimte. Naast aandragen van ideeën kunnen zij die ideeën ook ondersteunen en kan een gemeente weer materieel bieden en eisen stellen aan waar een idee aan moet voldoen om te promoveren tot een uit te voeren project. Hiermee faciliteert MijnWijkplan actieve burgerparticipatie en biedt het ruimte voor inhoudelijke discussie.

HIOR

Het digitale platform HIOR is een Handboek waarmee ambtenaren de richtlijnen voor de inrichting van de openbare ruimte interactief kunnen maken en zij ontwikkelingsprojecten stapsgewijs kunnen toetsen. Hierdoor kunnen zij op een zinvolle manier eisen stellen aan hoe de openbare ruimte wordt vormgegeven. Door per project alleen de relevante richtlijnen te laten zien en door per ontwikkelingsfase precieze richtlijnen te kunnen geven kan er veel overzichtelijker richting worden geboden aan de ontwikkelingen die aannemers maken. Per fase en richtlijn kan een ambtenaar in goed overleg met de aannemer toetsen of de richtlijn is voldaan. Zodoende kan je passend en op basis van de inhoud elk project aan de richtlijnen laten voldoen.

Outloud

Ons online platform Outloud is een cross platform sociale jukebox. Via een web-app of native apps stem jij samen met andere bezoekers van een feestje om te bepalen wat voor muziek er speelt. Iedereen kan muziek aandragen en stemmen over welke nummer als eerstvolgende speelt. Via de aansluitende smart-TV app kan je op een groot scherm voor bezoekers de playlist laten zien en zorgen dat zij met url snel hun weg weten te vinden naar de web app zodat ze mee kunnen doen met de stemming.

Quenza

Ons coachingsplatform Quenza stelt psychologen en coaches in staat om blended care te leveren aan hun cliënten. Tussen sessies door kunnen zij op afstand cliënten blijven activeren door activiteiten door de week heen te plannen. Elke trainer kan zijn eigen activiteiten vanaf de bodem zelf opbouwen of uit de gedeelde Quenza bibliotheek activiteiten halen. Een activiteit begint bij inspirerende quotes of een dagelijks reflectiemoment en kan zo complex worden als een geschaalde assessment.

Wil je ons je platform laten ontwikkelen?

Wil jij je platform idee laten ontwikkelen? Je kan ons eenprofessioneel platform laten maken voor je. Om te zorgen dat jouw platform eensucces word hanteren wij de volgende werkwijze. Ook als je wilt starten met eensimpel platform kunnen we met deze aanpak veel voor je betekenen. We zetten dewerkwijze dan in om een MVP te definiëren samen met jou.

Wij zullen samen met jou de volgende werkwijze hanteren:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.
  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.
  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.
  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.
  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Verder praten? Diede gaat graag met je in gesprek

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wilt u mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden hieronder in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen.