Digitaal platform laten maken?

Online platformen zijn overal om ons heen en houden ons bezig. Of ze ons nu vooral binden met een community gevoel, zoals de platformen twitter, facebook en het Nederlandse tweakers dat doen, of om dat ze ons al jaren het beste weten te dienen met het beste en volledige aanbod zoals online platformen als marktplaats dat doen. In alle gevallen weten deze platformen zich een weg te vinden in ons dagelijks leven en kan je er maar moeilijk omheen als ze een succes zijn geworden.

Maar hoe komen al deze platformen zo krachtig? Wat is het verschil tussen een online platform laten bouwen en een webapplicatie laten ontwikkelen? Platformen stellen de gebruikers centraal op drie specifieke manieren. De platformen geven je controle over hoe je jezelf kan presenteren op het platform, de content die jij en andere gebruikers maken staat centraal en ze geven je veel vrijheid in wat je in de content kwijt kan. Bij twitter kan je jezelf profileren met je naam en foto en kan je als belangrijk persoon gevalideerd worden. Bij marktplaats is betaal betrouwbaarheid en je naam wat jou profiel waarde geeft. De content bij twitter is tekst, foto en video, bij marktplaats zijn het spullen om te verkopen en biedingen die jij doet. In wat je online zet, waar je op reageert en in wat je volgt heb jij de vrijheid. En daardoor blijf je zo aandachtig betrokken bij een platform.

Maar het beste platform is er nog niet, want jij wil nog met een platform een prominente plek in ons dagelijks leven in nemen. Je kan natuurlijk ons je platform laten bouwen, wij zijn zeer ervaren platform bouwers en kunnen een prachtig platform voor je op poten zetten. Kan jij niet langer wachten en wil je meteen met ons sparren? Laat Diede dan meteen contact met je opnemen

Wat voor online platform wil je laten bouwen?

Als je zoekt naar de beste platform ontwikkelaar willen wij graag in dat lijstje terug komen. Wij kunnen je een geweldig platform bieden gebouwd op te technologieën Laravel en Vue.js. Met deze tools kunnen wij een applicatie volledig laten aansluiten op al je wensen en het schaalbaar opzetten. Dat biedt ons de handvatten om in de toekomst het platform te blijven uitbreiden en veranderen. De onderstaande platformen zijn een mooie voorbeelden van wat we voor je kunnen betekenen.

MijnWijkplan

MijnWijkplan is een platform voor burgers om mee te kunnen praten over de ontwikkelingen binnen de openbare ruimte van hun wijk. Ze blijven hierbij geïnformeerd over wat een gemeente plant te gaan doen in hun wijk of buurt, ze hebben inspraak over wat er wordt gepland en ze kunnen zelf ideeën aandragen voor wat er nog meer gedaan kan worden met hun openbare ruimte. Naast aandragen van ideeën kunnen zij die ideeën ook ondersteunen en kan een gemeente weer materieel bieden en eisen stellen aan waar een idee aan moet voldoen om te promoveren tot een uit te voeren project. Hiermee faciliteert MijnWijkplan actieve burgerparticipatie en biedt het ruimte voor inhoudelijke discussie.

HIOR

Het digitale platform HIOR is een Handboek waarmee ambtenaren de richtlijnen voor de inrichting van de openbare ruimte interactief kunnen maken en zij ontwikkelingsprojecten stapsgewijs kunnen toetsen. Hierdoor kunnen zij op een zinvolle manier eisen stellen aan hoe de openbare ruimte wordt vormgegeven. Door per project alleen de relevante richtlijnen te laten zien en door per ontwikkelingsfase precieze richtlijnen te kunnen geven kan er veel overzichtelijker richting worden geboden aan de ontwikkelingen die aannemers maken. Per fase en richtlijn kan een ambtenaar in goed overleg met de aannemer toetsen of de richtlijn is voldaan. Zodoende kan je passend en op basis van de inhoud elk project aan de richtlijnen laten voldoen.

Outloud

Ons online platform Outloud is een cross platform sociale jukebox. Via een web-app of native apps stem jij samen met andere bezoekers van een feestje om te bepalen wat voor muziek er speelt. Iedereen kan muziek aandragen en stemmen over welke nummer als eerstvolgende speelt. Via de aansluitende smart-TV app kan je op een groot scherm voor bezoekers de playlist laten zien en zorgen dat zij met url snel hun weg weten te vinden naar de web app zodat ze mee kunnen doen met de stemming.

Quenza

Ons coachingsplatform Quenza stelt psychologen en coaches in staat om blended care te leveren aan hun cliënten. Tussen sessies door kunnen zij op afstand cliënten blijven activeren door activiteiten door de week heen te plannen. Elke trainer kan zijn eigen activiteiten vanaf de bodem zelf opbouwen of uit de gedeelde Quenza bibliotheek activiteiten halen. Een activiteit begint bij inspirerende quotes of een dagelijks reflectiemoment en kan zo complex worden als een geschaalde assessment.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.