Coaching software en Praktijksoftware

Wil jij software laten ontwikkelen om een therapie te ondersteunen? Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van therapie software dankzij het platform Quenza wat wij voor Quenza hebben ontwikkeld. Als jij psychologische assessments of nieuwe therapieën wil faciliteren ondersteund door software, of een geheel digitale therapie wil laten ontwikkelen of je een vorm van blended care wil gaan bieden dan zijn wij een goede match. We hebben namelijk al veel kennis van het vakgebied.

Ben je als psycholoog, therapeut of coach of zoek naar praktijksoftware dan vertellen we je graag meer over de door ons ontwikkelde applicatie Quenza.

Praktijksoftware & coaching software voor therapeuten, psychologen en coaches

Quenza is de praktijksoftware voor elke psycholoog, therapeut of coach. De applicatie is bedacht door onze klant Quenza. Centraal in de applicatie staat de mogelijkheid om activiteiten te bouwen en uit te zetten naar cliënten zodat zij ook tussen sessies in makkelijk en leuk bezig kunnen blijven met de opgedane kennis. Met de activiteiten builder kan je een breed scala aan activiteiten opbouwen: van een simpele notificatie om te reflecteren op een quote tot een hele series aan video oefeningen en assessments zijn te maken in Quenza. Resultaten van de activiteiten zijn natuurlijk altijd live in te zien.

Naast dat je zelf deze activiteiten kan bouwen is er een grote set aan gestandaardiseerde activiteiten beschikbaar in de in-app bibliotheek zoals bekende assessments en zaken als intake en exit formulieren. Quenza is sinds 2021 live en is nog volop aan het uitbreiden om ook een volledig CRM pakket te gaan vormen.

Voor meer informatie kijk gerust rond op de website van Quenza of bekijk onze case over Quenza.

Praktijksoftware & coaching software laten maken

Is praktijksoftware niet wat je zoekt of heb je mogelijkheden nodig die je niet in Quenza kan vinden? Dan helpen je ontzettend graag verder om dat stukje psychologie software te ontwikkelen. Daarvoor gebruiken we de volgende werkwijze:

  1. Kennismaken en beeldvorming. Voordat we van start gaan met het werken willen we jou als klant goed genoeg leren kennen zodat we weten hoe een succesvolle samenwerking er voor jou uit zou zien. Ook willen wij een beeld vormen van het idee wat je hebt voor een web app en hoe ver dit idee is uitgewerkt.

  2. Uitwerking en beoordeling concept. Als het idee nog in een vroeg stadium is werken wij het idee verder uit zodat we een volledig en gedeeld beeld krijgen van ons doel. Dit kan worden gedaan in technische hulpmiddelen zoals wireframes en user stories. Wanneer het idee is uitgewerkt zal het door ons worden beoordeeld waarbij we nagaan of we alle relevante details hebben benoemd die wij nodig hebben om een inschatting af te geven. Eventueel gaan we dan nog eens in gesprek met jou om alle details door te spreken.

  3. Inschatting en offerte. In deze fase schatten we in hoeveel tijd en budget we nodig zullen hebben om de web app te gaan bouwen. Ook stellen we samen met jou een offerte op waarin we de werkafspraken zo afstemmen dat ze aansluiten bij jou en jouw organisatie en ze aansluiten op wat wij nodig hebben om het project een succes te maken.

  4. Ontwikkeling van de applicatie. Wanneer we starten met de ontwikkeling van de applicatie houden wij altijd nauw contact met jou als klant. Dit houd bij ons in dat wij wekelijks met je overleggen over functionaliteiten die we nog gaan ontwikkelen en je in ieder geval twee wekelijks ook laten zien wat we tot nu toe voor jou hebben ontwikkeld. Voor onze grotere klanten is deze stap het beginpunt van een doorlopende samenwerking. Met hen blijven wij doorbouwen aan applicaties die live draaien zodat deze steeds up to date blijven bij de behoeften en wensen van hun klanten.

  5. Oplevering en nazorg. Wanneer een applicatie is ontwikkeld en is getest door ons en door jou kunnen we het project netjes aan jou overdragen. Wat betreft het hosten en online houden van je applicatie werken wij op de meest transparante manier. Wij richten voor jou de servers in en zetten de applicatie live en we zorgen er voor dat jij in het bezit bent van de hostingcontracten en toegangscodes. Wij zitten dan ook niet tussen jou en de hoster. Natuurlijk maken we graag passend afspraken over hoe we de software up to date houden voor security updates.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Portretfoto
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.