Web app laten maken?

Ben jij op zoek naar een vakkundige webapp ontwikkelaar ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn webapp developers met een kleine tien jaar ervaring in het vakgebied. Alle applicaties die wij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld zijn gebaseerd op web technologieën.

Wat is een web app?

Het woord webapp kan verschillende betekenissen hebben. Zo kan er mee gedoeld worden op een Progressieve Web Applicatie. Een stuk software in de cloud wat we ook kunnen installeren op onze mobiel of desktop computer. Het kan ook gaan om een mobiele app, die we in de stores vinden, die is gebaseerd op web technologieën, waarbij de visuele weergave van de applicatie vooral gericht is op mobiele devices. Anderzijds kan de term gebruikt worden om het te hebben over een web applicatie. Een werkomgeving, programma of platform die zich op het internet bevindt in plaats van dat we het op onze pc moeten installeren.

Wij zijn als web ontwikkelaars ervaren met het ontwikkelen van alle drie deze versies van webapps. Dit heeft als groot voordeel dat we ook met je kunnen meedenken over welk van deze oplossingen het beste is voor het idee wat jij hebt.

Wij horen graag van je!

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie, zoek je advies of heb je een opmerking? Diede en Bertus gaan graag met je in gesprek!

Portretfoto Diede Gulpers Portretfoto Bertus van Gerwen
Bedankt voor je bericht! We komen zo snel mogelijk bij je terug.