Laravel development agency

Auteur: Diede Gulpers

Laravel

Wij zijn een Laravel development agency omdat wij met Laravel de meeste tijd kunnen steken in de relevante onderdelen van jouw applicatie. Laravel is het populairste open source PHP framework. Omdat het open source is heeft het de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. De populaire taal PHP en Laravel zelf zorgen voor veel gebruikers, wat leidt tot een sterke codebase, veel plugins en dat wij nooit collega’s te kort komen. Wij zijn een Laravel agency met 6 jaar ervaring in het bouwen van grote en diverse applicaties in Laravel.

Hierdoor kunnen we Laravel's standaard functies in een handomdraai realiseren. Omdat Laravel ons zo goed ontzorgt hebben wij tijd over voor wat echt belangrijk is: nieuwe en onderscheidende functies in je applicaties.

Wat is Open Source?

Open source, in het Nederlands “open bron”, betekent dat je een programma of delen van een programma gratis mag hergebruiken voor je eigen doeleinden. De broncode van deze programma’s zijn te vinden op het internet en kunnen overgenomen en aangepast worden naar wens. Je kan hier meer lezen over de definitie van Open source of lees deze nederlandse wikipedia uitleg.

Waarom zou je met Open Source werken?

De reden om open source te gebruiken is dat het leidt tot de beste en veiligste software omdat ze het best overdraagbaar en daarmee het meest herbruikbaar is.

Doorpraten over toegankelijkheid?

Ik ben een enthousiaste amateur op het gebied van toegankelijkheid en ik praat graag met je verder over de hoe ik tegen dit vakgebied aankijk.

Bel naar +31 40 3041457

mail naar diede@cell-0.com

Wil je mij contact laten op nemen? Ik doe het graag. Vul dan de twee velden in. Ik gebruik de gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.