Blog

Wat is een web app?

Wat is een web app? Wat kan je met een web app doen? Hoe verschilt een web app van andere dingen op het web zoals webshops en websites? Wat zijn de voor- en nadelen?

Lees verder
Smartphone met op het scherm een icoon dat een web app moet vertegenwoordigen

Progressive Web Apps vs Native Apps: de belangrijkste informatie

Door de verschillende typen apps kan overzicht op de verschillen en de toepassingen verloren raken. Ik leg je uit wat de grootste verschillen in functionaliteit en toepassing zi...

Lees verder

Wat is een PWA?

Wat is een PWA precies? Wat doet het, wat zijn de voordelen en wat zijn de beperkingen? Ik leg het je in dit artikel uit en vergelijk de PWA met de Native app.

Lees verder
Smartphone met op het scherm het PWA logo en de tekst 'Wat is een PWA?' erboven

Wat mag een hybride app kosten?

Een app die met dezelfde broncode op meerdere platformen te gebruiken is: het kan met ee hybride app. Welk kostenplaatje past daarbij? We voorzien je van een overzicht.

Lees verder
Smartphone met de logo's van HTML5, CSS en JavaScript en een euroteken op het display

Wat is een Hybrid App (Hybride Applicatie)?

Een artikel over de eigenschappen, kenmerken en definitie van hybride applicaties (hybrid apps). Ontdek of hybrid apps bij jouw project passen.

Lees verder
Een horizontale smartphone met op het scherm logo's van 3 hybride app programmeertalen

Laravel vs Wordpress: Welke kies je voor jouw project?

Laravel vs Wordpress, welke kies je voor jouw project? Laravel en WordPress zijn twee populaire oplossingen die veel worden gebruikt voor het ontwikkelen van websites. Beiden zi...

Lees verder

Laravel development agency: Cell[0]

Wij hebben gekozen om een Laravel webdevelopment agency te zijn, we leggen je in dit artikel uit waarom.

Lees verder

Een API (koppeling), wat is dat?

Steeds meer ondernemers willen een API laten maken voor hun bedrijf.

Lees verder

Digitale toegankelijkheid: Wie? Wat? Waarom? En waar staan we?

Hoe hoor je volgens de UN over handicaps te denken, en doen we op het internet recht aan gehandicapten?

Lees verder

WCAG test tools: welke werken het beste?

Wat zijn de beste tools om automatisch te scannen op toegankelijkheidsproblemen?

Lees verder

WCAG audit: wie voert er audits voor toegankelijkheid uit ?

Het enige volledige overzicht van WCAG-EM auditors in Nederland.

Lees verder

Toegankelijkheid van een website testen: hoe doe je dat?

Wat zijn de controles die je zelfstandig kan uitvoeren om te kijken of je website toegankelijk is?

Lees verder

Wat er in 2020 nog meer mogelijk is met digitale landkaarten

Hoe kan je complexe en interessante geografische informatie weergeven op kaarten?

Lees verder

Wat is de MoSCoW methode?

De MoSCoW methode, heb je er weleens van gehoord? Weet je wat dit betekent? In dit artikel bespreken we kort wat de MoSCoW methode methode is en hoe je het gebruikt.

Lees verder